Галакси Инвестмънт Груп даде старт на строителството на най-новия си

...
Галакси Инвестмънт Груп даде старт на строителството на най-новия си
Коментари Харесай

Естетика и качество в най-новия жилищен проект на Галакси Инвестмънт Груп

Галакси Инвестмънт Груп даде старт на строителството на най-новия си план от „ премиум “ клас, който включва две Г-образни жилищни здания на по 8 етажа. Официалната първа копка на плана беше направена от шефа на капиталовата компания Константин Бояджиев и кмета на Пловдив инж. Иван Тотев, а събитието беше почетено още от кмета на регион „ Западен “, представители на строителната компания, архитекти и клиенти на компанията вложител.

 9 Характерно за пространствата в жилищния парк е, че те ще се отличават с изключителна функционалност, чудесно систематизиране, прави и лесни за обзавеждане форми. От югоизточната страна на постройките е планувано да бъдат построени обширни тераси със завладяваща панорамна панорама към емблематичното тепе Младежки рид.

Royal Garden разполага с красива и обширна градина, чиято поддръжка ще бъде обезпечена от професионален пропърти мениджмънт. Предвиждат се още обособени кътове за отдих и цветни детски площадки.

 dsc_6929 „ Нашата компания има вяра в капацитета на Пловдив и заради тази причина ние влагаме в планове, които спомагат за развиването на града, облагородяването на неговата инфраструктура и и способстват за разкриването на нови работни места “, сподели по време на формалното събитие Константин Бояджиев. По думите му превръщането на Пловдив във все по-предпочитана капиталова дестинация обуславя значително потребността от създаване на повече планове, които да задоволят повишеното търсене на жилищни парцели в града. Проекти, които да отговорят на потребностите на по-взискателните купувачи, насочени към висококачествени парцели. „ Вярвам, че с Royal Garden, чиято първа копка вършим през днешния ден, ще отговорим точно на търсенето на качествени домове в Пловдив. За нас това е план, в който комфортът е изведен на напред във времето “, добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР