Галакси Инвестмънт Груп беше отличена за "Инвестиции, развитие и управление

...
Галакси Инвестмънт Груп беше отличена за "Инвестиции, развитие и управление
Коментари Харесай

Галакси Инвестмънт Груп бе отличена в категория Инвестиции в петото издание на Компания на годината

Галакси Инвестмънт Груп беше отличена за "Инвестиции, развиване и ръководство на недвижимата благосъстоятелност " в тазгодишното издание на годишните награди "Компания на годината ".

Официалната гала по връчването на оценките събра близо 200 представители на бизнеса и държавните институции. Организатор на проявата е групата на списанията Bulgaria Business Review и Business Lady, а в границите на самодейността бяха отличени общо 20 организации в разнообразни браншове на стопанската система. Подбраните категории тази година са промишленост, строителство и архитектура, опазване на здравето, банков бранш, телекомуникации, фармация, обезпечаване, сполучлив мениджмънт, вложения, бързооборотни артикули, медии и реклама. Наградите на "Компания на годината " са продължение на главната цел на двете медии - да споделят сполучливи бизнес модели, да бъдат естрада за разнообразни професионални триумфи, персонални качества и постижения.

"Преди всичко бих желал да благодаря за днешната премия на уредниците на събитието. Признанието, на което се радва Галакси Инвестмънт Груп довечера е резултат на десетките сполучливи планове, осъществени през годините. Тази премия отразява духа и високия професионализъм на всеки един човек в екипа ни и също по този начин носи отговорността да вършим планове, които основават стойност за компанията ни, нашите сътрудници и обществото като цяло ", показа по време на церемонията шефът "Инвестиции и продажби " в Галакси инвестмънт Груп Мартин Драгоев.

Наградите "Компания на годината " се присъждат за заслуги, свързани с развиване на човешкия капитал; непрестанно повишение на качеството на предлагания продукт/услуга; успеваемост и прозрачност; сполучлив мениджмънт; конкурентоспособност и иновации; потребителски подход; сполучлив бизнес модел; ефикасни комуникации; ноу-хау; положително пазарно позициониране; стабилно развитие; корпоративна обществена отговорност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР