Гала се появи с елегантна черна рокля и шапка, както

...
Гала се появи с елегантна черна рокля и шапка, както
Коментари Харесай

Гала облечена по протокол на кралската сватба

Гала се появи с елегантна черна рокля и шапка, както изисква протокола за събития като тези, в живото студио на "На кафе ".

Предаването излъчва онлайн сватбата на принц Хари и Меган Маркъл.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ СТУДИОТО В ГАЛЕРИЯТА

В студиото на предаването феновете могат да видят имитация на тортата на Хари и Меган, роклята на булката, както и шапките, обичайни за британското висше общество.

В предишното шапките са били неразделна част от облеклото освен на публични събития, само че и в всекидневието. Те са показвали усет и обществен статус. Toва споделя Kатерин Елизабет, която е занаятчия на шапките и е притежател на голям брой оценки за това в "На кафе " по NOVA.

"Мисля, че сходно нещо се е вплело в британските обичаи преди стотици години. Имаме шапки за балове, за приеми и прочие. Преди 50 години да вземем за пример всички са ги носели. Такъв е бил етикетът - не е можело да излезеш от у дома без шапка на главата. Ако имаш огромна шапка, това е било знак, че си добре финансово, че можеш да си я позволиш ", разкрива тя.

Шапката ловко прикрива минусите на лицето. Когато отиваш на такава женитба обаче не можеш да носиш доста огромни шапки, тъй като който стои зад теб, няма да може да види кралската двойка и това не е етично. Червеният цвят е много съвременен този сезон и ще се виждат доста ярки шапки.

Що се отнася до сладкото прелъщение на сватбата - тортата,

в студиото на "На кафе " можем да забележим десертът с лимон и бъз, като този, който ще опитат гостите на кралското сватбено празненство.

Гледайте онлайн кралската женитба по NOVA в специфичното предаване на "На кафе ". Всичко за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл четете и във Vesti.bg.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР