Гаел Монфис и Елина Свитолина са сред най-известните тенис двойки,

...
Гаел Монфис и Елина Свитолина са сред най-известните тенис двойки,
Коментари Харесай

Монфис: Надявам се дъщеря ми да не се занимава с тенис, а да избере някой друг спорт

Гаел Монфис и Елина Свитолина са измежду най-известните тенис двойки, откакто подвигнаха женитба през лятото на 2021-ва, а в края на предходната година се роди и тяхната щерка Скай. Бъдещето на момичето на пръв взор наподобява предопределено, откакто и двамата ѝ родители са професионални тенисисти, само че през вчерашния ден французинът показа по какъв начин се надява щерка му да не поеме по пътя на тениса.

" Искам тя сама да избере с какво ще се занимава. Да си призная почтено обаче, надълбоко в себе си се надявам тя да не се занимава с тенис, а да избере някой различен спорт, да вземем за пример голф, футбол, баскетбол. Разбира се, в случай че реши, че желае да играе тенис, ние ще я подкрепим, само че в действителност желая да опита различен спорт ", признава някогашният №6.

Френският тенисист бе запитан и дали е допустимо някой път да го забележим да играе смесени двойки дружно със своята брачна половинка: " Защо не? Единствената спънка е, че ми е мъчно да играя и на сингъл, и на двойки. Може би едвам когато видя, че наближава краят на кариерата ми, тогава ще опитаме да участваме дружно в шампионат на двойки. Да се надяваме, че това няма да е идната година ", приключи с усмивка Ла Монф, който през вчерашния ден в профил Стефанос Циципас в Торонто, а по-късно през днешния ден ще опита да доближи до четвъртфиналите.

Monfils au sujet de sa petite fille: « Au fond de moi, vous savez, j’espère qu’elle choisira autre chose que la raquette de tennis »
— We Love Tennis (@Welovetennis)
 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР