Гаджето на рапъра Кристиян Талев – Цветелина Петрова, призна публично,

...
Гаджето на рапъра Кристиян Талев – Цветелина Петрова, призна публично,
Коментари Харесай

Криско наистина е женен - Цвети вече е Талева

Гаджето на рапъра Кристиян Талев – Цветелина Петрова, призна обществено, че двамата са сключили брак. Половинката на Криско направи това през обществената мрежа, като първо взе семейството му - Талева, а по-късно разгласява фотография с венчалната си халка.

Цвети към този момент има красива, огромна халка от бяло и жълто злато на ръката си. Такава има и Криско, само че към този момент съзнателно не я носи. Цвети разгласява фотография в Инстаграм от сватбеното им странствуване в Дубай, а нейни приятелки не пропуснаха да я поздравят в мненията.



Месец преди сантименталната им екскурзия хубавицата смени името си в обществената мрежа от Петрова на Талева. Няма детайлности за това къде и по кое време тъкмо се е състояла сватбата и за какво е цялата тази загадъчност. Звездната двойка нито удостовери, нито отхвърли слуховете.

Наскоро Криско призна в изявление, че е подготвен да стане татко и да си има семейство. Въпреки това, халка на ръката му нямаше, Цвети също не носеше брачния пръстен.

Цвети бе тази, която обществено оповести новината за женитбата. На фотографията ясно се вижда по какъв начин хубавицата театралничи с халката, написа "Галерия ".

„ Да, оженихме се. Крис нееднократно е казвал, че не обича сватби и по тази причина го направихме скрито. Но към този момент не желая да се укривам. Крайно време е фенките му, както и някои други особи да схванат, че Криско и аз сме семейство “, разкрила Цвети пред свои приятелки. Танцьорката визирала най-много някогашната другарка на рапъра – плеймейтката Ася Капчикова. Въпреки че плеймейтката към този момент си има сериозен другар, тя към момента била влюбена в Криско.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР