Гаджето на Иво Карамански го закъса яко със здравето, а

...
Гаджето на Иво Карамански го закъса яко със здравето, а
Коментари Харесай

Гаджето на Карамански го закъса със здравето

Гаджето на Иво Карамански го закъса крепко със здравето, а за това неотдавна показа в профила си в обществените мрежи самата тя. Инфлуенсърката Антоанет Пепе разкри, че има проблем с тазобедрената става, за която си е затваряла очите с години.

" Направих нуклеарно магнитен резонанс и към този момент имаме проект за деяние. Болките от време на време са непоносими, даже в статично положение, зависи от интервала, физическото ми натоварване и напрежението. Да, и психическото положение въздейства върху тялото ми ", написа тя в профила си, показвайки любопитна фотография на Карамански.



Пепе е почнала постоянни посещаване при кинезитерапевт, с който ще работят върху проблематичната област. По време на първия обзор Пепе не е била сама, а в компанията на едно от децата си, както и половинката ѝ - Иво Карамански. Това стана ясно от друго стори, на което тримата се забавляват в кабинета на експерта. 

Подкрепата на половинката е значима, а Карамански е неразделно до приятелката си. Той даже пие колаген, с цел да стимулира Пепе, която споделя, че това ѝ оказва помощ да не се " скатава ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР