Гаджета от американския щат Алабама измислиха много хитър начин как

...
Гаджета от американския щат Алабама измислиха много хитър начин как
Коментари Харесай

Гаджета измислиха уникална схема, за да пият на аванта по баровете ВИДЕО

Гаджета от американския щат Алабама измислиха доста остроумен метод по какъв начин да пият без пари в локален бар, оповестява Metro.

Корин Милър и Адам Каръл отскочили до Атланта, с цел да отбележат рождения ден на момичето. Двамата имали връзка от един месец, само че нямали доста пари, с цел да отбележат празника. Тогава им пристигнала концепцията по какъв начин да спестят от питиета в бара. И разиграли пред очите на всички гости подправен годеж.

На фрагменти, които се появиха в интернет, се вижда по какъв начин Каръл е застанал пред приятелката си на коляно и я пита дали е съгласна да се омъжи за него. Тя се прави на доста обезпокоена и даже закрива лицето си с ръка. След това протяга лявата си ръка и кимва утвърдително, а Адам й поставя „ годежния” пръстен.

Посетителите са вперили взор в щастливата двойка. А когато гаджетата се прегръщат, всички стартират да им пляскат и да ги поздравяват.

Планът им, естествено, сработил и непознатите почнали да ги черпят с коктейли.

След това Корин и Адам отишли в друго заведение, където повторили сърцераздирателната сцена. И още веднъж били възнаградени с безвъзмездни питиета.

Половин година по-късно, точно на рождения си ден, Адам подготвил нова изненада на обичаната си и този път в действителност й предложил да се омъжи за него. „ Радвам се, че тогава успяхме да спестим от напитки”, щастливо отбелязва тя. „ Благодарение на това Адам съумя да ми купи същински годежен пръстен”, прибавя бъдещата младоженка.



Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР