Гадже си хвана талантливият певец Кристиан Костов. Изпълнителят, който представя

...
Гадже си хвана талантливият певец Кристиан Костов. Изпълнителят, който представя
Коментари Харесай

Кристиан Костов залюби китайка

Гадже си хвана надареният артист Кристиан Костов. Изпълнителят, който показва България на " Евровизия " преди години, заби красива китайка, научи HotArena.

Костов няколко месеца се подвизава в най-многолюдната страна. Крис взе участие в музикално шоу в Китай. Девойката също е певица. Тя взе участие в същото музикално риалити като Костов. Покрай уговорките им красива госпожица съумява да завърти главата на нашенеца. Тя пленява бързо сърцето на младия и надарен българин.

Момичето е на годините на Костов. Казва се Лиша. Считана е за една от най-талантливите изпълнителки в родината си. Именно младата певица развежда Костов из най-многолюдната страна. Показва му красивите места в Китай. Дори го учи и на езика.

" Разбирам към 10% от това, което ми се споделя ", призна в изявление неотдавна Костов. Въпреки че през множеството време са разграничени, Крис и обичаната му поддържат връзка непрекъснато в обществените мрежи. Те ежедневно си разменят любовни милувки в интернет. Костов живее в Русия, само че непрекъснато пътува. Преди месец бе в Съединени американски щати, където бе на посетители на свои другар.

Съвсем неотдавна Крис още веднъж ще може да се радва на любовта си с Лиша. Българинът ще отпътува още веднъж за Китай. Една от аргументите за ходенето в Пекин е по работа. Той към този момент с гръм и тропот проби на пазара в Китай. Работи с няколко продуценти от най-многолюдната страна. Но се връща най-много поради Лиша, по която е бясно влюбен, написа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР