Габрово за трети път става победител, сред големите общини, в

...
Габрово за трети път става победител, сред големите общини, в
Коментари Харесай

Таня Христова с поредно отличие „Зелена община“ в конкурса „Кмет на Годината“ 2022!

Габрово за трети път става победител, измежду огромните общини, в екологичната категория на състезанието „ Кмет на Годината “.

Тази година в обичайна категория „ Зелена община “ бяха отличени кметовете на Габрово, Троян и Джебел.

, премията получи заместник-кметът Мария Йозова. Призът връчи Кирил Георгиев, управител “Регулации ” на БАТ България.

Мария Йозова благодари на всички дали своя глас за Габрово и увери, че напъните за зелената промяна на града ще продължат. Тя напомни, че през 2020 г.  г., с което стана единственият град от Централна и Източна Европа, спечелил оценката в неговата петгодишна история, а през 2021 г. 

Конкурсът „ Кмет на годината “ отбелязва своята 10-а годишнина. Той е неповторима самодейност, която започва в България през 2013 година Чрез нея след национално онлайн допитване всяка година се отличават най-хубавите градоначалници в страната. Целите са жителите да дадат своята оценка за работата на кметовете в разнообразни сфери на дейност; да се покажат и насърчат положителните практики на локалната власт; да се подтикват кметовете да работят по-усърдно за решаването на проблемите на своите обитаеми места и жители.

През 2016 година, в четвъртото издание на конкуренцията за най-успешните кметове в България,а в 

Цялата гала по награждаването ще бъде излъчена довечера от 23,25 ч. по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 4.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР