Габрово и цялата левскарска общност тъгуват след жестоката трагедия с

...
Габрово и цялата левскарска общност тъгуват след жестоката трагедия с
Коментари Харесай

Младата надежда на футбола Иво Караколев и известен габровец – сред загиналите край Българене

Габрово и цялата левскарска общественост тъгуват след жестоката покруса с четиримата починали след Левски – Айнтрахт (1:1). Както към този момент стана ясно, татко и наследник са измежду жертвите на случая на пътя край село Българене. 51-годишният Пламен Караколев и по-малкият му правоприемник Ивайло (на 18 г.) починаха при злополуката, при която автомобил с петима габровци се удари в камион, предава Блиц Спорт.
Оцеля само по-големият наследник на Пламен Караколев – Ивайло. Той беше настанен в болничното заведение в Ловеч с гръдна контузия, като към този момент е изписан.
Караколеви са известно габровско семейство. Загиналият Иво беше млада вяра на локалния футбол, играеше за юношите на Янтра. Момчето беше ученик на Национална Априловска гимназия.
Наскоро геният е правил интервенция в София на скъсани коленни връзки – една от най-честите футболни контузии.
Единственият оживял – брат му Веско Караколев, има триумфи в мини футбола с тима си Карата Ауто.
„ Българска Асоциация Мини Футбол желае да изкаже своите дълбоки съболезнования към фамилията на Веско Караколев, управител и първи първенец в Лигата на конференциите с тима си Карата Ауто. Веско загуби татко си и брат си при тежката злополука с футболни почитатели предходната седмица. Шампионе, с теб сме и те поддържаме! Бъди мощен! Искрени съболезнования към околните и фамилиите на жертвите от злополуката! Да почиват в мир “, написаха от БАМФ.
Другите починали са Красимир Янчев на 47 година и Йордан Иванов – също на 47 година
В памет на починалите през днешния ден е разгласен ден за печал в Габрово.
„ Изразявам своето надълбоко страдание за трагичния пътен случай, при който беше лишен живота на четирима наши съграждани и сервирам своите най-искрени съболезнования на техните близки и другари. Думите са безсилни да утешат скръбта за такава тежка загуба, изключително когато изпращаме младежи “, написа в обществените мрежи кметът на Габрово Таня Христова.
Mир на душите им!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР