Гъбичките по ръцете и краката са много упорити, вярваме почти

...
Гъбичките по ръцете и краката са много упорити, вярваме почти
Коментари Харесай

Отървете се от гъбичките по краката и ръцете с тази лесна рецепта

Гъбичките по ръцете и краката са доста упорити, имаме вяра съвсем всеки е схванал. Рекламите непрестанно се пробват да ви убедят в успеваемостта на един или различен артикул, а вие драговолно харчите десетки левове, без да постигнете някакъв значителен резултат. В реалност, можете да постигнете ефикасно лекуване единствено с три продукта, които се намират в кухненския ви долап.  
Рецептата е доста елементарна, а в това време резултатът от лекуването е прелестно неочакван.
Изглежда, че незабавно щом се появи гъбичното заболяване по ноктите, в предишното незабавно започвали да го лекуват с оцет. Това остаряло лекарство за казуса с досадните гъбички по краката и ръцете продължава да се употребява много сполучливо и в този момент, макар обстоятелството, че аптеките оферират доста артикули, създадени у нас и в чужбина.
Оцетът пречи на виталната активност на гъбичките, унищожавайки изцяло спорите и патогените. На собствен ред содата обезврежда идеално киселините, изравнявайки киселинно-алкалния баланс.
Приготвяйки описаната по-долу процедура единствено два пъти дневно, ще получите стремежи резултат даже без скъпи фармацевтични препарати! Достатъчно е да опитате, с цел да се убедите сами.
Нужни артикули:
 Кафето прави гъбичките по-устойчиви на медикаменти Кафето прави гъбичките по-устойчиви на медикаменти
Ново изследване на английски учени открива, че кофеинът може да аргументи епигенетични промени в гъбичките, което пък от своя страна...
1 чаша ябълков оцет
5 супени лъжици сода за самун
3 литра топла вода (50 градуса или малко повече)
Приложение:
За да приготвите лечебна вана, напълнете купа с гореща вода и прибавете оцет към нея. Когато течността се охлади до 40 градуса, потопете краката (или ръцете) в нея за 15 до 20 минути. След това ги изплакнете с чиста вода, подсушете с хартиена забрадка.
 Как да се отървем гъбичките под ноктите на краката Как да се отървем гъбичките под ноктите на краката
Едно от най-неприятните и неразрешими болести по пръстите и под ноктите на краката се назовава онихомикоза. Това е гъбична зараза п...
След 1 час повторете тази процедура, само че прибавете сода към разтвора.
За да получите резултат допустимо най-бързо, правете тези бани най-малко 2 пъти дневно.
Методът работи заради обстоятелството, че киселата среда унищожава гъбичките, а содата предотвратява вероятния й следващ напредък.
По този метод евтиното и просто средство за отбрана може да стане ваш асистент в борбата против гъбичките.
Сами виждате, че не е по никакъв начин мъчно да се подготвя лечебната вана. Достатъчно е да извършите предварителна организация на свободното си време и да отделите по към половин час два пъти дневно и ще забравите за упорития проблем. Гъбичките са извънредно неприятни освен за пострадалия, само че и за всички към него.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР