Гъбичките по ноктите са много неприятен, но за съжаление, често

...
Гъбичките по ноктите са много неприятен, но за съжаление, често
Коментари Харесай

Отървете се от гъбичките по ноктите с помощта на йод!

Гъбичките по ноктите са доста противен, само че за жалост, постоянно срещан проблем. Заболяването не може да бъде просто скрито, мъчно се лекува, елементарно се предава, а ненавременното лекуване може да аргументи доста затруднения.

Предимството от лекуването на гъбичките с йод
Експертите интензивно пропагандират за лекуване с медикаменти, само че доста хора са възпрепятствани от високата цена на противогъбичните препарати.

Трябва също да се има поради, че всички членове на фамилията би трябвало да преминат курс на лекуване – те също могат да бъдат инфектирани.

Йодният разтвор е наличен вид за лекуване. Йодът е антисептик, който има дезинфектиращ резултат върху кожата и ноктите. Неговите свойства оказват нездравословно влияние върху гъбичките, когато към момента са в стадий на развиване.

В допълнение, йодът интензивно уплътнява, коагулира протеини. Това е значимо, тъй като инфекцията има гъбичен генезис, тъй че разтворът има унищожителен резултат върху вътрешната конструкция на болестта.

В композиция с лекуване с йод, можете също да употребявате:
содени вани
комбуча
екстракт от прополис
препарати въз основата на брезов катран

Принцип на лекуване с йод
За да бъде ефикасна домашната терапия, е належащо да изтърквате ноктите с памучни тампони, потопени в йод 2 пъти дневно.

Обработвайте освен засегнатите нокти, само че и здравите – това е способ за предварителна защита. Не бива да докосвате кожата, можете да я изгорите.

Този способ на лекуване ще покаже добър резултат. След към месец резултатите ще са забележими.

При потреблението на йод може да се появи леко чувство за парене – това е сигнал, че препаратът е почнал да работи във връзка с инфекцията. Ако не изпитвате чувство за парене, няма потребност да продължавате с лекуването.

Лечебни вани с йод
В гореща вода разтворете 5-10 капки йод, потопете краката си за 15 минути във водата. Когато кожата омекне, отстранете всички сектори от ноктите и кожата, наранени от гъбичките.

Обработете с кислородна вода, намажете с антибактериално средство, превържете крайници си.

Ще забележите резултатите след 3-4 процедури.

Ябълков оцет и йод против гъбична зараза
Смесете 1 капка йод с 1 ч. л. ябълков оцет.

Крайният артикул би трябвало да се употребява не повече от 2 пъти дневно, деликатно третирайте засегнатите зони.

Продължителността на антимикотичната терапия е една седмица. През това време ще настъпи усъвършенстване. Ако е належащо, направете отмора за 10 дни, повторете курса.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР