Г-ца Линдарева отново срази с поведението и изказванията си в

...
Г-ца Линдарева отново срази с поведението и изказванията си в
Коментари Харесай

Зорница Линдарева не крие, че харесва богати мъже

Г-ца Линдарева още веднъж съкруши с държанието и изявленията си в Къщата на Big Brother Most Wanted.
Несъмнено Зорница Линдарева е един от най-скандалните участници в шоуто и към нея постоянно има злословия и интриги. Скандалът може би ѝ е обичаният другар, тъй като я следва на всички места. Още с първото си присъединяване в риалити формата, тя беше под прожекторите със спорната си персона. Тогава всички следиха интригата сред нея, Тачо и Жени Калканджиева.
Скандалната моделка и някогашна държанка на Тачо, не стопира се демонстрира като жена, която обича лукса. Освен с държанието си, тя демонстрира това и с думите си. Без терзания описа персонална история за отношението ѝ към парите и заможните мъже. Зорница показа със съквартирантите в къщата на Big Brother Most Wanted, че обича да си избира скъпи движимости.
Заедно с нейна другарка разглеждали и избирали плата на много високи цени от естествени кожи в Турция. Тя била с „ нейния човек “ и откакто харесала доста едно от палтата, той се видял заставен да го купи. Скъпата дреха била към 6 000 евро, само че Зорница се сдобила освен с него, само че с други аксесоари към дрехата.
Тази персонална история от Инстанбул трябваше да бъде за образец на нейно детско държание, когато мощно е поискала нещо. Оказа се нейна персонална поръчка, че е златотърсачка и обича да бъде с богати мъже, които да я глезят. Съквартирантите сносно схванаха това и се изненадаха от изявлението ѝ и най-много от обстоятелството, че сама се е издала.
Скандалната моделка обича охолния живот, високия стандарт и богатите любовници и го сподели за следващ път.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР