Г-н премиер министър, уважаеми дами и господа, уважаеми журналисти, екипът

...
Г-н премиер министър, уважаеми дами и господа, уважаеми журналисти, екипът
Коментари Харесай

Зеленски: Благодаря, България! Страната ви е защитница!

Г-н министър председател министър, уважаеми дами и господа, уважаеми публицисти, екипът на министър председател министъра, скъпи хора, скъпи народ на България, веселя се да посетя вашата страна и столица по покана на държавното управление и да ви благодаря.

Много е значимо, че в тази морална рецесия в Европа, България е защитница, съперник на повитиката на геноцид на Русия, която води против нашата самостоятелност, независимост, против нашите хорпа. Отношението към Русия не е еднопосочно в другите страни. На хората постоянно им е мъчно да признават действителността на злото, изключително когато не са се срещнали с него, съобщи Зеленски.

Когато хиляди километри разделят страните от артилерията, която безжамлостно изпепелява, хората не могат да оценят какво е в безсънните нощи, съветския гнет с ракети и дронове, тогава е по-лесно да отхвърлиш мислта. Толкова по-ценно е разбирането от водачи и страни, които избират моралния път, пътя на отбраната и независимост.    

Благодаря, България, за поддръжката и защите на животаа на нащите хора, съобщи Зеленски.

Руските окупатори изтезават, убиват и депортират деца, принудени сме да търсим украинските деца, които Русия отвлича, разказа черната картина Зеленски.

Преди речта му бе подписан Меморандум сред министерство на енергетика на България и Украйна за съдействие в енергетиката бе подписано в Министерски съвет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР