Г-н Премиер министър Бойко Борисов! Разбираме, че Вашето правителство прави

...
Г-н Премиер министър Бойко Борисов! Разбираме, че Вашето правителство прави
Коментари Харесай

Перничани до Бойко Борисов: През 2016 г. Вашата любимка Павлова се закле, че яз. „Студена“ ще бъде ремонтиран, кой открадна парите

Г-н Премиер министър Бойко Борисов! Разбираме, че Вашето държавно управление прави всичко допустимо да обезпечи вода на в миналото миньорския град Перник. Разбираме също, че големи старания са положили в тази посока и предните две държавни управления, ръководени от Вас.
Вашите министри на районното развиване – първо Лиляна Павлова, а след нея и Николай Нанков дадоха всичко от себе си перничани да пият и да се къпят като бели хора. През 2016 година Вашата фаворитка Павлова се закле, че до завършек на 2017 година бент. „ Студена “ ще бъде ремонтиран и осъвременен, както галактическата организация НАСА не е в положение да мечтае.
Николай Нанков след нея също даде почтен дума, че до края на 2018 година няма да има грам проблем с водата в Перник. Поне за 50 години напред.
Оказа се, че през това време за решение на казуса са изхарчени едни 36 милиона, след това още, след това отново. Много милиони са изтекли към Перник, само че и водата изтече някъде, господин Борисов. Вие знаете ли накъде изтекоха милионите и водата? Щото ние се досещаме.... Няма смисъл да изпращате проверяващи служители на реда да търсят следите на водата. Няма следи нито за водата, нито за парите. Ще ви го каже и прокуратурата.
Но да мислим рационално. Лошото към този момент е тук. Затова предлагаме:
Лилито Павлова и Никито Нанков да отидат на съд за лъжите и операциите. Или най-малко да отидат да си поговорят перничани с тях.Този Нанков е огромен нахалник, отново дава обещания на перничани какво щял да направи за тях. Излъга ги през 2017-а, в този момент отново ги лъже.
Вода може да се докара от Нубийската водоносна система. Схемата е елементарна: Борисов изпраща евродепутатът Емил Радев, оръжейният търговец Николайчо Гигов и Димитър Борисов – Гърнето, изтъкнат пернишки предприемач в Либия. Те към този момент вървяха там да желаят едни 4,5 млн евро, с цел да им върнат завладения от родни мутри танкер БАДР в Бургаското пристанище. Този път ще предложат: давате вода - връщаме кораба. Пък като получим водата, ще прецените дали да им връщате танкера. Няма да е първото неизпълнено заричане, нали...
Друг вид е да докарате вода от Сахара. Знаете се с шейховете от оня район. Под пясъците има цялостен океан. Изтегляте я към новия Балкански воден хъб и готово! Може да нарисувате картинка на Фон дер Лайен, както бяхте рисувал на Юнкер и готово.
В Казахстан споделят: „ Кум бар – су бар! “ Където е пясък – там има и вода. Значи в Пернишката полупостиня сигурно има някъде скрита вода. С Ваша помощ ще я намерим.
Направете справочник.
1. Там, където по клонките на храстите се появява влага – има вода. Копай и ще намериш.
2. Да се изкопаят ями в почвата и като завали, там ще се събере вода. Гребеш и се кефиш.
3. Видите ли във въздуха да се събират комари и мушици – вадете лопатите!
4. Финиковата палма демонстрира къде има вода. Внасяме фиданки, садим, следим листата и дебнем с кирките.
5. Когато слънцето залязва, там, където под почвата има вода, се появяват зеленикави петна. Всеки бедуин го знае, време е и всеки перничанин да се научи. Може да се вкара нов образователен предмет в пернишките учебни заведения по тематиката.
6. В Централна Азия в пустинните региони пъстролистната топола играе ролята на финиковата палма. Казва се Populus diversifolia. Внасяме, садим и следим по листата. КопАме!
7. Дивата любеница е горчива, само че пораства там, където има вода. Имаме опит с тикви и кратуни, що да не развъдим и дива любеница, майка му остаряла?!

Простички начини, господин Борисов, би трябвало единствено да се разпоредите. Палмови горички и вода от центра на Земята под Перник. Обществени поръчки, работни места, бинесът във напредък.. Кеф! Толкова и Кракра Пернишки не е направил за града. Кракра през XI век против Византийската империя, а Вие през XXI век - против водния режим!

Прероди се Кракра!

Екзистенциялният въпрос остава: Къде са ви винкелите, перничани?!

Пак ви лъжат.

Елеонора Димитрова, "Фрог нюз "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР