Г-н Халваджиян, обръщам се лично към вас защото смятам, че

...
Г-н Халваджиян, обръщам се лично към вас защото смятам, че
Коментари Харесай

Новината Дойде Като Шокова Вълна За Цяла България! Край С Димитър Рачков!

" Г-н Халваджиян, обръщам се персонално към вас тъй като считам, че като един съумял продуцент, се интересувате от мнението на фена за вашата продукция. Като цяло замисълът е добре режисиран, само че всичко хубаво завършва дотук. Според мен и като чета мнението на другите фенове водещият Рачков прави шоуто негледаемо. Всички мои другари, сътрудници и познати ми споделят, че не го гледат поради въпросния водещ. Искам да ви попитам, вие харесвате ли тези плоски, глупави, безсмислени простотии? Ако желаете да имате висок рейтинг обърнете внимание повече на участниците и журито, които в действителност минимум приказват и разясняват изпълнителите ", обръща се недоволна зрителка напряко към продуцента на шоуто.

Това е единствено един от стотиците отрицателни мнения против водещия. Коментиращите са на мнение, че към този момент седем сезона Рачков върти един и същи изтъркани смехории. И до момента в който първоначално е било забавно, то в този момент хората превключват канала и заобикалят да го слушат. Много от тях избират да гледат осъществяванията на участниците на запис на другия ден, без да им се постанова да гледат лиготиите на Рачков.

" Той не възприема работата си съществено. Виждаме го и при сложени задания за реплика по какъв начин се лигави и един облик не може да направи, а сякаш се води за огромен артист. Цялото му държание е подигравка, което трансформира и предаването в такова. Все отново той запълва 80% от ефирното време със своите плоски шегички. Зуека не може да вземе думата от него, а в случай че го направи, оня стартира да му се подиграва ", споделя различен почитател на шоуто.

Продуцентът Маги Халваджиян обаче няма желание да сменя водещите си, нито пък прави забележки за фриволното държание на единия от тях. Нещо повече - насърчава го и в последните два сезона виждаме, че Рачков напълно се е пуснал по течението и лека-полека отвращава феновете. " Преди години беше кумир за доста генерации, само че нещо превъртя напоследък. Ако не се стегне ще го застигне неприятна орис и феновете изрично ще откажат да го гледат и слушат. Тогава ще си остане с воденето на сватби в Сунгурларе ", пишат още почитатели на шоуто за фалшификати.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР