Г-н Боун, депутатът от Уелингбъро, извърши много различни актове на

...
Г-н Боун, депутатът от Уелингбъро, извърши много различни актове на
Коментари Харесай

Депутатът от торите Питър Боун е изправен пред шестседмично отстраняване от общините за тормоз и сексуално неправомерно поведение

Г-н Боун, депутатът от Уелингбъро, „ извърши доста разнообразни актове на тормоз и един акт на полово непозволено държание “ против член на неговия екип в 2012 и 2013 година, сподели панелът.

Той предложи той да бъде отхвърлен от Камарата на общините за шест седмици - проправяйки пътя за други евентуални междинни избори и главоболие за Риши Сунак.

< p> В изказване 70-годишният господин Боун отхвърли отчета за IEP като подправен и погрешен.

" Както съм твърдял по време на това произвеждане, нито едно от обвиняванията в непозволено държание против мен не е имало ", сподели той.

„ Това са погрешни и погрешни изказвания. Те са безпочвени. “

Депутатката Лиза Камерън беше принудена да се укрие след дезертьорство от SNP до Консервативната партия

Следете онлайн: министър председателят ще даде изказване по отношение на войната сред Израел и Хамас Commons от Борис Джонсън, сподели, че следствието на Независимата скица за тъжби и недоволства (ICGS) против него „ е било неправилно, процедурно незаслужено и не е спазвало личните си правила и разпореждания “.

Пет обвинявания от чиновник на Уестминстър бяха подадени през октомври 2021 година, откакто тъжба, отправена до тогавашния министър председател Тереза ​​Мей през 2017 година, остана неразрешена, сподели IEP.

Жалбите включват четири изказвания за тормоз, в които се прецизира, че господин Боун „ вербално е омаловажаван, осмиван, измъчван и унижавал " негов чиновник и " неведнъж физически удрял и хвърлял неща " по него.

В отчета се споделя, че господин Боун също му е наложил " нежелателен и позорен обред ", като го е принудил да седи с ръце в обиколка, когато не е бил удовлетворен от работата си и че е отлъчил собствен член от личния състав след случай по време на работно пътешестване до Мадрид.

Жалбоподателят също по този начин твърди, че господин Боун е „ неведнъж упражнявал напън “ върху члена на личния състав да даде му направи масаж в офиса и по време на посещаване в Мадрид с Общопартийната парламентарна група за трафика на хора, непристойно се изложи пред жалбоподателя в банята и спалнята на хотелската стая, която споделяха.

В констатациите си IEP сподели: „ Това е сериозен случай на непозволено държание. Тормозът включваше принуждение, крясъци и псувни, насмешки, омаловажаващо и унизително държание и остракизъм.

„ Този ​​умишлен модел на тормоз също включваше нежелателен случай на полово непозволено държание, когато жалбоподателят беше заловен в стая с респондентът в хотел в Мадрид. Това беше умишлена и съзнателна корист с власт, употребяваща полов механизъм: непристойно излагане. “

След следствие комисарят по парламентарните стандарти удостовери и четирите обвинявания за тормоз и обвиняването за полово закононарушение по отношение на случая в Испания. Той обаче откри, че настояванията за разтривки са тормоз, а не полово непозволено държание.

Г-н Боун апелира решението, само че това беше отхвърлено.

Прочетете повече:
SNP отхвърля потреблението идващите избори като „ де факто “ референдум за самостоятелност
Повече задгранични пандизчии ще бъдат депортирани към свободни килии и справяне с пренаселеността

В отговор на констатациите в отчета господин Боун сподели, че жалбоподателят не е повдигнал проблемите по време на работата им и сподели, че разпоредбите на ICGS значат, че той не може да „ в детайли показа вижданията си по отношение на големите несъответствия и неналичието на доказателства в обвиняванията “.

„ Мога да кажа, че обвиняванията са единствените обвинявания изобщо направени против мен по време на работата ми като народен представител и по-късно “, сподели той в изказване.

„ Бяха показани свидетелски показания от 10 чиновници (настоящи и бивши) с най-висока честност, свидетелстващи за експертите, отстъпчиви и приятелско място, където офисът ми е да работя. "

Твърдейки, че следствието на ICGS е " процедурно незаслужено ", той сподели, че " разисква с юристи какви дейности могат и би трябвало да бъдат подхванати ".

Г-н Боун в този момент ще бъде изправен пред гласоподаване в Камарата на общините по отношение на шестседмичното премахване.

Ако бъде утвърдено от депутатите, отстраняването може да докара до изправяне пред петиция за отзоваване. Ако 10% от имащите право на глас и регистрирани гласоподаватели го подпишат, това ще провокира междинни избори за неговото място в Уелингбъро, където той има болшинство от 18 540.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР