Г-н Борисов го беше страх да види една правосъдна реформа

...
Г-н Борисов го беше страх да види една правосъдна реформа
Коментари Харесай

Кирил Петков: Борисов не иска реформа в службите, защото се страхува

" Г-н Борисов го беше боязън да види една правосъдна промяна да се случи по метода, по който ние си я представяхме ".

Това сподели в студиото на БТВ съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков. В изявлението обаче той не обясни какво тъкмо са си представяли, което не е харесало ва водача на ГЕРБ Бойко Борисов. При увещание от страна на воещата Мария Цънцарова, че точно при утравлението на ПП-ДБ Борисов беше арестуван нелегално, Петков отговори по този начин:

" Защо в досието на Габриел нямаше дати за службите? (за старт на промяна в службите за сигурност - бел.авт.). Той не го е боязън от нас. Страх го е, че промяна в службите ще направи едни хора вътре доста недоволни. Според мен неговия боязън е от хората в службите, които може би знаят някакви неща за него, а не от нас ", изрази своята позиция за спора към Министерство на вътрешните работи и промените в системата, Петков.

Припомняме, че наред с другите разногласия към външно министерство и промяната на министъра на защитата Тодор Тагарев, ябълката на раздора се оказа точно Министерство на вътрешните работи и личността на министър Калин Стоянов.

В изявлението Кирил Петков извади пикантерии от преговорния в развой, от които излиза наяве, че е било въпрос на пазарлък да има кабинет с първия мандат. А във връзка с телефонните диалози с министри от непознати страни, които са се опитвали да окажат напън на Борисов да направи кабинет с ПП-ДБ, Петков даде много неразбираем и комплициран отговор кои са те и за какво и под чий напън са създали опит за интервенция в българската политика.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР