Г-жо Стрийп, обичате ли да готвите вкъщи? Понякога обичам, друг

...
Г-жо Стрийп, обичате ли да готвите вкъщи? Понякога обичам, друг
Коментари Харесай

София не ме мрази, че й взех Мостовете на Медисън, готвя паста с карфиол: М.Стрийп

Г-жо Стрийп, обичате ли да готвите у дома?

Понякога обичам, различен път – не. Понякога стартирам да подготвям нещо и по-късно просто споделям: “О, БОЖЕ! ” и го изхвърлям в мивката. Правя това и споделям: “Ще си поръчаме пица и толкоз. ” А по-късно лежа в стаята си, обзета от суматоха. Когато децата ми бяха доста дребни и аз работех, имах човек, който да готви вместо мен. В момента нямам готвач. Не съм имала подобен от много години и го върша сама. Но когато всички те бяха дребни, беше доста мъчно да обърна внимание на домашното на всеки един в края на деня и да направя вечеря.

Как съчетавате тази много “поглъщаща ” кариера с майчинството?

Ами, първото значимо нещо е да имаш добър брачен партньор. Аз открих подобен преди доста години и съм късметлийка в това отношение. Освен това би трябвало да си доста жилест.
ЧУВСТВАМ съдебна експертиза ВСЕ ЕДНО РАЗВИВАМ БИЗНЕС, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЯМАМ ТАКЪВ – ТОВА Е ПЛАНИРАНЕ, ПЛАНИРАНЕ И ПЛАНИРАНЕ.

Впечатлението ми е, че постоянно изглеждате доста щастлива. Така ли е в действителност или сте такава за пред света?

Не съм постоянно щастлива. Щастлива съм пред пресата. Аз мога да бъда извънредно ядосана, питайте брачна половинка ми... (смее се)

Какво Ви прави щастлива?

Всичко, което ме прави същински щастлива е доста просто: обич, секс и храна! Всичко останало – власт, въздействие, мощ – всички тези неща могат да надвият това, което е значимо в живота. Но когато имаш храна и покрив над главата си, успяваш да покриваш потребностите си това, което те прави благополучен, е доста просто.

Тази позиция постоянно е обвързвана с метода, по който човек е учтив. Вие наподобявате ли доста на личната си майка?

Майка ми беше човек, който когато влезеше в стаята я изпълваше със светлина. Тя елементарно се сприятеляваше и споделяше ентусиазма си с огромна наслада. Винаги съм желала да наподобявам на майка ми повече в сравнение с наподобявам. Аз я обичах и ú се възхищавах извънредно доста. Тя избираше да вижда най-добрите страни на живота и не избираше да се вглежда в това, което не е наред и това, което я спираше или в нещо отрицателно.

Някога в живота си завиждали ли сте на някого?

О, да. Всъщност, да! Завиждах на Джесика Ланг, когато я избраха за Сладки фантазии (Sweet dreams). Това беше страховит филм, тя беше повече от прелестна в него. Аз си пожелавах неща, които не съм имала, само че би трябвало да кажа че орисията ми е страхотна, тъй че нямам никакви недоволства.

Вие, страхотната Мерил Стрийп, страхувате ли се от време на време от функциите си?

НЕ МОЖЕ ДА СИ ВЪРШИШ РАБОТАТА И ДА СИ ИЗПЛАШЕН. Може да си уплашен на конференция, да си нервозен, да се потиш, само че не можеш да се страхуваш, когато работиш, тъй като не става по този начин.

Значи към този момент не се изнервяте?

Изнервям се най-често, когато би трябвало да мисля за нещо, тъй че аз умишлено не си оставям прекалено много време сред нещата, които върша. Обикновено си взимам огромна отмора и по-късно стартирам да работя още веднъж.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР