Футуристичният екшън Remember Me, вампирското приключение Vampyr, сантименталният тийн разказ

...
Футуристичният екшън Remember Me, вампирското приключение Vampyr, сантименталният тийн разказ
Коментари Харесай

Don’t Nod организира звената си по жанрове

Футуристичният екшън Remember Me, вампирското премеждие Vampyr, сантименталният тийн роман Life is Strange, детективският трилър Twin Mirror. Малко са студиата в гейм промишлеността, работили с триумф в толкоз разнообразни жанрове през годините. Но точно това са французите от Don’t Nod (преди Dontnod Entertainment). И в тази връзка, неотдавна оповестена от компанията вест не би трябвало да ни учудва.

Don’t Nod са решили да преструктурират редиците си в три вътрешни звена. Първото ще се занимава с ролеви игри, второто с наративни завършения, а третото – с екшън завършения. И за разлика от доста други компании в бранша през днешния ден, преструктурирането няма да включва съкращения на личен състав, предава GameDeveloper. Изданието цитира известие на френски профсъюз отпреди месец, съгласно който неотдавна в студиото са били направени поредност неверни стъпки от страна на управлението. Едно от следствията от това било полагането на ексклузивен, ненормиран труд от страна на разработчиците. Изглежда друго от следствията на протичащото се в последно време в Don’t Nod се явява сегашното решение.

При анонса на измененията изпълнителният шеф на Don’t Nod Оскар Жилбер твърди, че макар измененията, връзката сред обособените звена ще я има. Към сегашния миг студиото работи по цели седем плана. Парижкият екип се е заел с екшън-приключенска игра. Този в Монреал работи по Lost Records: Bloom & Rage. И двете игри, пишат от Don’t Nod, са АА игри.

В последните месеци френският профсъюз STJV цитира отчети на чиновници на студиото за систематични неточности на управлението. Така да вземем за пример имало систематична наклонност за пускане на планове без ясна последна цел. Освен това, съгласно тях виновност за грешките имало висшето управление, които не успявали да споделят с тях вярно. Надеждите са, че част от проблемите на Don’t Nod ще отпаднат след довеждане докрай на преструктурирането.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР