Футболният съдия Ивайло Стоянов беше сред хората, които първи се

...
Футболният съдия Ивайло Стоянов беше сред хората, които първи се
Коментари Харесай

ЧОВЕЧНОСТ: Реферът Ивайло Стоянов се притече на помощ тежка катастрофа

Футболният арбитър Ивайло Стоянов беше измежду хората, които първи се притекоха на помощ на аварирал турски водач на камион в Кресненското дефиле.

Родният рефер се прибирал от мача сред " Брьондби " и " Олимпик " Лион от Лига Европа, на който беше четвърти арбитър. Преминавайки през натоварения маршрут по път за родния Петрич, той изпреварил камион, който секунди по-късно самокатастрофирал в региона на гара Пейо Яворов.

Самокатастрофирал камион затруднява придвижването към Гърция
Без съмнение отбил и благодарение на други хора извадили водача от кабината. Водачът на камиона бил в потрес и бил откаран в болница.
свързани новини3435на 18.10.20219855на 25.11.2019
Причината за злополуката е загуба на надзор от страна на водача.

" Шофьорът беше в безсъзнание, беше в потрес. Слязохме аз и още 3-4 момчета, другия от камиона, направихме жива верига, едно от момчетата влезе вътре в камиона при индивида. изкарахме го, звъннахме на 112 и се сътвори организация ", описа пред bTV съдията.

В Кресненстото дефиле обичайно се случват пътни произшествия при неспазване на рестриктивните мерки и знаците. След злополуката, в която Стоянов се прояви като воин, пътят беше затворен за към час, до момента в който камионът бъде изтеглен.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР