Футболният първенец Лудогорец излиза тази вечер срещу Апоел (Беер Шева)

...
Футболният първенец Лудогорец излиза тази вечер срещу Апоел (Беер Шева)
Коментари Харесай

"Лудогорец" се хвърля в предизвикателство от следващо ниво

Футболният отличник " Лудогорец " излиза довечера против " Апоел " (Беер Шева) в първи мач от третия прелиминарен кръг в Шампионската лига. Разградчани гостуват в Израел, като мачът е в 20.00 часа.

" Лудогорец " мина през тестването, препоръчано от " Жалгирис " в предходната фаза. Сега съставът на Георги Дерменджиев стъпва на ново равнище против доста по-класен противник.

Залогът е доста висок - присъединяване в плейофната фаза. Ако преодолее " Апоел ", " Лудогорец " ще си подсигурява най-малко влизане в групите на Лига Европа.


© LAP.bg

Европейската цел

Българският тим неведнъж сподели, че цялото му внимание е ориентирано към Европа и обезпечаването на ново дълготрайно присъединяване в интернационалните шампионати. Преодоляването на " Апоел " би отключило вратата към още най-малко осем мача и големи доходи.

Изпълнителният шеф Ангел Петричев посочи качествата на противника. Според него следва дуел с " безусловно непредвидим " излаз.

" Апоел " е постоянен участник в евротурнирите. Имаме визия за противника. От организационна позиция сътрудниците от Израел работят доста добре. Надявам се да се поздравим с добър турнирен резултат. Мисля, че възможностите са 50:50 ", съобщи Петричев.

По думите му е добре, че играчите на " Лудогорец " са привикнали да играят при разнообразни климатични условия. " При всички случаи това ще има отражение върху тях, само че ние нямаме право на оправдания. Има и реванш в Разград. Каквито и да са изискванията, ние ще се съобразяваме с тях. "

Светослав Дяков си пожела тимът да е в най-хубавата си форма в групите на Шампионската лига.

" Апоел " има проблеми със състава си, само че се надява да реализира добър резултат в семейството си.


© LAP.bg

Треньорите

Георги Дерменджиев, " Лудогорец ": " Апоел " е извънредно добър тим. Ние имаме почит към него, само че ще създадем всичко допустимо, и на каквото сме способни, за добър резултат. Това са мачове на елиминиране и е значим резултатът от двата мача ", сподели треньорът.

Според него любимец няма. " Апоел " е доста мощен тим, който търси футбола, търси играта, а аз одобрявам подобен жанр. Разбира се, за всеки от двата тима би било зле, в случай че загуби. "

Той разяснява и изискванията, при които ще се играе мачът в сряда вечер. " Да, характерно е да се играе в такива горещини. За нас е извънредно да играем в пустинята, само че това е нашата специалност и нямаме право да се оплакваме. "

Барак Бахар, " Апоел ": " Да, унгарците ( " Вашаш " ) ни вкараха много голове - три. Сега " Лудогорец " дано ни вкара и четири, само че значимото е ние да продължим напред. Ще дадем всичко от себе си в тези два мача в името на нашата цел – да влезем в групите на Шампионска лига. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР