Футболните национали на България ръкопляскаха и благодариха на родните медици,

...
Футболните национали на България ръкопляскаха и благодариха на родните медици,
Коментари Харесай

Футболните национали аплодираха отбора на българските медици

Футболните национали на България ръкопляскаха и благодариха на родните медици, които се борят с пандемията, породена от ковид.

Треньори и играчи от мъжкия, младежкия и дамски национални тимове, лекари, физиотерапевти, масажисти и чиновници на БФС се трансфораха в тим от почитатели на българските лекари и им ръкопляскаха дълго за напъните.
 Георги Дерменджиев: Футболистите с травми ще могат да се възстановят за мача с Унгария
Георги Дерменджиев: Футболистите с травми ще могат да се възстановят за мача с Унгария

" Не може да се предвижда по кое време ще бъде възобновено шампионата "

" В миг, в който футболът е на назад във времето, бих желал да насочва особено обръщение от името на българските национални тимове. Искаме да благодарим на лекарите и всички медицински лица, които вършат невъзможното и рискуват личното си здраве, с цел да се грижат за нашето. Благодарности и овации за всички ", съобщи селекционерът на мъжкия народен отбор Георги Дерменджиев и стана на крайници, с цел да награди медиците с овации.
 Снимка 468585
Източник:

А по-късно стартира вълната от клипчета, снимани в домашни условия. Включи се и отказалият се от националния тим към този момент някогашен капитан Ивелин Попов. Но в " този мач " той още веднъж беше един до друг с сътрудниците си.

" Скъпи доктори, медици, медицински сестри. Искам да ви благодаря за това, което вършиме. За всички безсънни нощи, които изтърпявате. Вие сте на първа линия в битката против този подъл вирус. Най-малкото, което можем да създадем с сътрудниците, е да ви наградим с нашите овации ", съобщи от Русия Ивелин Попов. Вижте мотивиращия клип.

" Сега вие сте тим, а ние сме вашите почитатели. Респект и благодарности ", сподели селекционерът на младежкия народен тим Александър Димитров.

" Останете си у дома. Спазвайте инструкциите на националния щаб. Стриктната хигиена и обществената изолираност са изключително значими. Подкрепете българските медици, с цел да може дружно да преборим болестта ", сподели лекарят на мъжкия народен тим Бисер Бочев.
 Снимка 457358
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР