Момичето Hawk Tuah превзе интернет и катапултира младата жена в

...
Момичето Hawk Tuah превзе интернет и катапултира младата жена в
Коментари Харесай

Hawk Tuah: Младата жена, която се превърна в интернет сензация за една нощ

Момичето Hawk Tuah завладя интернет и катапултира младата жена в интернет сензация. Нейният към този момент прочут отговор на въпрос по време на изявление с Tim & Dee TV провокира вълна от онлайн мемета и даже мърчандайзинг инициативи.

Момичето Hawk Tuah се споделя Хейли Уелч.

Водещият изявлението пита дамата каво кара един мъж да полудее в леглото, а тя дава отговор: " Oooh, you gotta give them HAWK TUAH and spit on that thang! ".

Тази фраза, " Hawk Tuah “, имитира звука на храчене и бързо се трансформира във вайръл.

Ако сте гледали вирусното видео, изразителният метод, по който " hawk tuah " момичето произнася фразата, по всяка възможност ще ви даде толкоз дейно определение, колкото можете да намерите. Нейното предаване демонстрира доста ясно, че това е звукоподражателен глагол термин, който имитира звука от събиране на слюнка и изплюването й (едва ли има потребност да обясняваме върху какво плюе тя).

В по-нататъшни фрагменти от уличното изявление може да се види " hawk tuah girl “ да предлага сходни безпрепятствени отговори на други въпроси, заложени от Tim and Dee TV. Запитана по какъв начин се оправя с края на една сантиментална връзка, да вземем за пример, тя майтапи: " Единственият метод да преодолееш едно е да се озовеш с различен “.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР