Футболните фенове могат отново да се радват на красив футбол

...
Футболните фенове могат отново да се радват на красив футбол
Коментари Харесай

Тройна колонка за Висшата лига носи отличен коефициент в Efbet

Футболните почитатели могат още веднъж да се радват на хубав футбол от клубните тимове

Паузата за националните тимове най-сетне завърши и футболните почитатели могат още веднъж да се радват на хубав футбол от клубните тимове през уикендите и средата на седмицата. Може би най-интересното състезание – британската Висша лига ще ни предложи две лондонски и едно огромно дерби на Манчестър, за които има отлична опция да бъдат комбинирани на платформата на, а дружно с това да се доближи до един отличен коефициент.

Първият огромен конфликт е този за Северен Лондон – Тотнъм против Арсенал. Момчетата на Микаел Артета започнаха сезона „ под пара “ и несъмнено сега са тим, с който всеки един би трябвало да се преценява. „ Топчиите “ са на върха в класирането с 18 точки след шест победи и единствено една загуба. Тотнъм пък не е надалеч зад тях – единствено на една точка на третото място. Антонио Конте продължи построяването на плана си при „ шпорите “ и резултатите към този момент са нескрито – лондончани нямат загуба от началото на сезона и са с втората най-хубава офанзива. Битката на „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм “ несъмнено ще е жестока, а най-хубавият залог наподобява Гол/Гол с коефициент от 1.64.

По същото време на 1-ви октомври Кристъл Палас ще спори със съгражданите си от Челси. „ Сините “ излизат за първия си мач с Греъм Потър отпред във Висшата лига. Бившият управител на Брайтън към този момент направи формалния си дебют – при равенството 1:1 с Република България Залцбург в. Специалистът сигурно е съумял да употребява паузата за националните тимове, с цел да внедри своите хрумвания и да се запознае от близко с качествата на футболистите си, което ще е от главно значение за това по какъв начин ще наподобява Челси. „ Сините “ изредуваха победи и загуби в последните си четири срещи в Англия, до момента в който Кристъл Палас е на 16-то място и то без победа от трети кръг. Именно поради това
залог за победа на Челси би бил логически, а ставката в Efbet за тази развръзка е 1.87.

Последният мач от нашето предложение за колонка е огромното дерби сред Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед. „ Червените дяволи “ имаха кошмарно начало на сезона, само че в последните си четири мача са безпогрешни с четири триумфа. Това ги изкачи на единствено шест точки от върха, а Манчестър Сити е на второ място на пет пред своя градски противник. Определено срещата ще бъде нагнетена от страсти, а е предстоящ от всички. Фаворит сигурно е тимът на Пеп Гуардиола, само че Ерик Тен Хаг сподели в последните мачове, че отбраната на „ алените дяволи “ е доста добре проведена. Именно поради това съветът ни е
залог под 2.5 гола, който носи висок коефициент от 2.5 гола.

Така комбинирайки трите мача ще можете да се възползвате от общ коефициент от 8.74, който може да ви донесе отлични облаги. Ходът е ваш, подготвени ли сте за игра?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР