Футболни клубове и отделни играчи реагираха на терористичния акт в

...
Футболни клубове и отделни играчи реагираха на терористичния акт в
Коментари Харесай

Футболният свят реагира на ужаса в Барселона

Футболни клубове и обособени играчи реагираха на терористичния акт в центъра на Барселона по-рано през днешния ден. Бял микробус се вразя в тълпата хора на известния бул. “Ла Рамбла”. Различни са информациите за починали и ранени, като се загатва за най-малко 13 умряли (според Cadena Ser) и най-малко 17 ранени. Водачът на вана обаче е избягал и се търси. Той е въоръжен, може би е взел заложници, като от полицията настояват, че се е скрил в бар.

В специфични обръщения в обществените мрежи клубове като Барселона, Валенсия и Атлетико Мадрид изрекоха своите съболезнования към околните и приятелите на жертвите и в това време приканиха хората да бъдат мощни.

Бившият футболист на каталунския клуб Марк Бартра прикани за внимание към всички свои испански сънародници, които са в региона на протичащото се. В същия звук се включи и съотборникът му в “ла роха” и състезател на Байерн (Мюнхен) Хавиер Мартинес.

В момента полицията претърсва всички здания в покрайнината. Хората бяха посъветвани да не излизат на открито. Мястото на случая е на 5 км от стадион “Камп Ноу”.

СЛЕДЕТЕ КРИЗАТА ТУК
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР