Футболната ни легенда Димитър Бербатов припозна хитовия актьор Бойко Кръстанов

...
Футболната ни легенда Димитър Бербатов припозна хитовия актьор Бойко Кръстанов
Коментари Харесай

Невероятно! Вижте българския двойник на Бербатов

Футболната ни легенда Димитър Бербатов припозна хитовия артист Бойко Кръстанов за свой  двойник. Това стана с нашумяла игра в онлайн пространството, която демонстрира на кой български артист приличаш, видя HotArena.

Бербатов реши да се позабавлява в свободното си време и качи малко видеостори, отговарящо на въпроса „ На кой български артист приличаш? “. След няколко секунди промяна на най-известните лица от родното кино и спектакъл, най-после над главата на Бербо се появи фотография на Кръстанов.

 Бойко Кръстанов и Димитър Бербатов

Футболистът несъмнено се зарадва от падналия му се отговор и незабавно побърза да означи в обява най-успешния от младите ни артисти сега.

„ Бойко Кръстанов, да не се чудиш след това за какво “ написа Бербатов, след което разясни и че Башар първи е забелязал аналогия посред им. „ Башар Рахал го видя от дълго време още “, пошегува се футболистът.

Припомняме ви, че цялостен живот Бербо е бил апетитен като двойник на американската кинозвезда Анди Гарсия, с което самият той доста се гордееше, защото не един път е заявявал, че това е обичаният му артист. Ето че към този момент си има и български двойник. От своя страна Бойко Кръстанов пък е вманиачен футболен почитател.

 Футболистът се забавлява с игри в нета
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР