Футболната легенда Божидар Искренов и съпругата му Кремена са разделени

...
Футболната легенда Божидар Искренов и съпругата му Кремена са разделени
Коментари Харесай

Шок! Семейството на Божидар Искренов - Гибона се разпадна

Футболната легенда Божидар Искренов и брачната половинка му Кремена са разграничени от два месеца. Както към този момент стана ясно, Гибона се качи на самолета за Съединени американски щати, с цел да гостува на децата си Настася и Георги във Вирджиния.

Там обаче е и някогашната му жена Алина. Майката на двете му деца го приела доста добре и всички дружно отпразнуваха Коледа и Нова година. Това излиза наяве и от фотография, оповестена от Алина в обществената мрежа:



Гибона се сближил много и със шурей си Джонатан. Очевидно обаче законната брачна половинка на Гибона - Кремена, която остана в Стара Загора без мъжа си, не приела добре желанията му да замине за Съединени американски щати, написа блиц. Бившата състезателка по художествена гимнастика, а в този момент треньор, даже към този момент се е вписала във " Facebook " като " необвързана ".

Припомняме, че Искренов и Кремена се ожениха в края на 2015 година на обилна гала, на която участваха редица известни персони, измежду които Наско Сираков и Илиана Раева.

Сега Гибона възнамерявал да си търси работа като треньор в Съединени американски щати в някоя футболна школа.

Гибона и някогашната му жена на сватбата на щерка им през лятото:

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР