Футболната асоциация ще започне разследване на предполагаеми хомофобски скандирания по

...
Футболната асоциация ще започне разследване на предполагаеми хомофобски скандирания по
Коментари Харесай

ФА ще разследва хомофобски скандирания от феновете на мача Манчестър Сити - Челси

Футболната асоциация ще стартира следствие на хипотетични хомофобски викания по време на успеха на Манчестър Сити с 4:0 за ФА Къп против Челси. 

ФА споделя, че ще работи със правосъдните органи и Сити, с цел да прегледа случая, като написа в изказване: " Продължаваме да работим в тясно съдействие с Кралската прокуратура, както и с английското футболно полицейско звено. Част от нашата работа в тази област беше да предоставим на съответните органи изказвания за влияние от поддръжници на LGBTQ+, в които в детайли описваме по какъв начин викания от този темперамент въздействат на тяхното прекарване и чувство за привързаност към футболните мачове, тъй че по-ясна позиция и схващане на скандирането да могат да бъдат открити.

Ние стоим твърдо против всички форми на дискриминация и се стремим да подсигуряваме, че нашата игра е безвредна среда за всички, която в действителност приема разнообразието и провокира омразното държание както на терена, по този начин и отвън него ".

Това не е първият път тази седмица във ФА Къп, в който се чуват хомофобски викания. ФА към този момент даде обещание следствие на изказванията, че са били чути хомофобски викания по време на успеха на Манчестър Юнайтед с 3:1 против Евертън на " Олд Трафорд " в петък. Това ще бъде второто следствие на хипотетична хомофобия от почитатели на Юнайтед този сезон, защото сходни викания се чуха по време на конфликта им против Челси във Висшата лига през октомври.

Друго следствие беше стартирано предходната седмица след равенството на Челси във Висшата лига против Нотингам Форест на 1 януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР