Футболната асоциация на Англия обвини Манчестър Юнайтед, че клубът не

...
Футболната асоциация на Англия обвини Манчестър Юнайтед, че клубът не
Коментари Харесай

ФА повдигна обвинение на Манчестър Юнайтед

Футболната асоциация на Англия упрекна Манчестър Юнайтед, че клубът не е съумял да управлява футболистите си по време на нулевото тъждество с Нюкасъл.

Играчите на " алените дяволи " наобиколиха основния арбитър Крейг Поусън в 49-ата минута, когато той анулира гол на Кристиано Роналдо.

Според португалеца и съотборниците му гостите бяха изпълнили свободен удар и топката е била " жива ", само че трактовката на съдийския екип бе, че докосването до нея на бранителя Фабиан Шер не е било осъществяване на фаула.

" Манчестър Юнайтед е упрекнат в нарушаване на предписание E20.1 на ФА след мача от Висшата лига против Нюкасъл Юнайтед в неделя ", се споделя в изказването на Футболната асоциация.

" Манчестър Юнайтед е упрекнат, че не е съумял да подсигурява, че играчите му се държат обичайно в 49-ата минута мача и клубът има време до четвъртък да отговори. "

В сряда Манчестър Юнайтед приема Тотнъм в дуел от следващия кръг. " Червените дяволи " са пети в класирането на Висшата лига с 16 точки от девет мача.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР