„Футболна съпруга“ е мечтана професия за всяко второ момиче у

...
„Футболна съпруга“ е мечтана професия за всяко второ момиче у
Коментари Харесай

Футболна съпруга - професия за мъжемелачки и наивнички

„ Футболна брачна половинка “ е мечтана специалност за всяко второ момиче у нас. А и по света евентуално. За множеството тийнейджърки това значи да са като Николета Лозанова - фотоси в Инстаграм от фитнеси и заведения, хубави облекла и първокласни почивки по Малдивите. А след време и дете, с цел да „ вържеш “ спортната звезда, която по предписание има куп почитателки и слаб ангел.

Модата потегли преди близо 20 години от родината на футбола - Англия. Благодарение на певиците Виктория Бекъм и Черил Коул (съпруги на националите Дейвид Бекъв и Ашли Коул) се роди определението WAG (women and girls). То влезе всеобщо в приложимост на Мондиал 2006 около двете фамозни фамилии. После стана синоним на всички двойки сред футболист и известна хубавица. Накрая прекрачи границата на футбола към други спортове.

Дълго време Виктория и Черил нямаха конкуренция. Благодарение на известността съумяха да натрупат благосъстояния от надлежно 450 милиона и 40 милиона $ (виж долу)! Семейство Бекъм към момента е знак на триумф, до момента в който бракът на Черил с левия бранител на Англия се разпадна относително бързо.

В икона на тази мода у нас се трансформира пловдивчанката Николета Лозанова, която към момента отхвърля да напусне трона. Тя даде чисто

български принос в международното WAG общество дружно с Алисия, Ники Михайлов и Валери Божинов.

Четиримата непрекъснато си разменяха местата (чисто хетеро), до момента в който най-после не кротнаха.

Междувременно Божигол съумя да направи по едно дете и на двете хубавици, които Ники в следствие одобри като татко. Пълна идилия!

Николета и Алисия са типични фенки на Виктория Бекъм и Черил Коул. Те изгряха около футболни звезди, само че останаха дейни. Запазиха лични кариери - мода, пеене, с помощта на които изкарват положителни пари. Освен издръжката, несъмнено.

Същото може да кажем за Елена Паришева, брачна половинка на някогашния към този момент национал Ивелин Попов. Или Диляна, извънредно сполучлив предприемач и половинка на Галин Иванов от ЦСКА 1948.

Свой бизнес има и Мис България Ромина Тасевска, половинка на футболиста Дарко Тасевски

Носител на купата Мис Вселена България е и врачанката Радост, брачна половинка на капитана на националите Георги Костадинов. Елеонора, половинка на национала Владо Манчев, стана Мисис България и Мисис Вселена. Сега двамата са разведени, а Нора изкарва пари като кредитен съветник към огромна банка.

По-младата вълна български футболни половинки нямат чак такива упоритости. За тях стигат фотосите в Инстаграм и Facebook, писанията по жълтите медии и глезотиите в заведения за хранене, селфита в курорти. Имена няма да загатваме, тъй като са скучни.

Третата група футболни половинки не са обществени. Те предпочетат да одобряват функциите на майки и домакини, криейки се от обществото. Което си е риск. Защото в случай че не последват футболната половинка в дискотеката, ще освободят ловна територия за стотиците други мераклии да станат WAG.

Най-ярък образец тук е Елена на Димитър Бербатов, която обаче съумява да резервира и цялостна поверителност, само че и крепко семейство

Въпреки удачни образци като последния, футболна половинка си остава рискова специалност. Честно казано, всичко стартира с ясната концепция, че звездите търсят просто секс в 99 % от случаите. Но пък старлетките пускат тото - могат да попаднат в останалия един %.

Затова и баджанците във футбола ни са повече от вкараните голове на терена. Не на смешка, за WAG у нас по едно време минаваше всяка, която е предходна през спалните на Валери Божинов или Ники Михайлов, или Благо Георгиев. Или най-малко двама от тях, а от време на време тримата.

Освен общи мъже футболните хубавиците споделят общи заведения, коафьори, лични треньори, имидж мейкъри и какво ли не.

Да, мъчно се влиза в този комплициран WAG свят, само че елементарно се излиза. И то не по-богат от преди.

Топ 5 на настоящите половинки, в случай че питат почитателите



Николета Лозанова

Иконата, както би възкликнал Валери Божинов. Всъщност, Божигол е един от фамозните любовници на пловдивчанката и татко на дъщеричката <210> Никол. Николета, тогава русокоска без силикон, беше „ открита “ за огромната сцена в Пловдив от Ники Михайлов. След куп раздели и събирания двамата още веднъж живеят дружно. Иначе измежду гаджетата на плеймейтката се загатват още Благо Георгиев-Джизъса и самият Кристиано Роналдо. Дали е по този начин, единствено тримата знаят.

Ариа

Мария Цветкова, както е името на попфолк певицата, завоюва купата Мис Плеймейт през 2008 година. По предписание короната върви с любовна история с предприемача Динко Динев. Мария стана майка на шестото му дете. После се снима в чалга клипове на Емануела. Там я откриха за сектора и стартира да пее с псевдонима Ариа. От година не се разделя с национала Георги Йомов от ЦСКА-София, внук на синята легенда Тошко Барзов, който е 7 година по-млад от нея.

Анита Терзийска

Ани и Тодор Неделев са гаджета от 5 години, през които клюкарите нееднократно разделяха и събираха пловдивчанката със звездата на " Ботев ". Напоследък се чува, че двамата стягат женитба. Анита е на 26 години, за нея не се знае доста, като се изключи че в рода също има много някогашни спортисти. Обича сантименталните почивки на морския бряг, само че това надали е сензация. Красавицата влезе под кожата на майката на Тошко - Елена, като двете си разменят постоянно послания в обществените мрежи. Явно асът на " Ботев " няма къде да бяга - пък и му е време за деца.

Ани Атанасова

Ани Саравакова, началник на фамозната верига „ Вис Виталис “, смени семейството това лято. Тя се омъжи за Петър Атанасов, футболист на " Царско село ", направил кариера във " Враца ", " Марица ", " Ботев ", Локо, " Марица ", " Раковски ", " Славия " и " Монтана ". Затова не е чудно, че на купона в фамозен хотел край Пловдив се изсипаха куп родни звезди. Преди това младото семейство подписа църковен брак в Стария град.

Сватбата беше логически стадий от огромната обич Ани и Пепи, издържала години, в които дистанциите ги деляха. Футболистът игра най-дълго и сполучливо във Враца, където почитателите го боготворяха. В същото време Ани помагаше на фамилния бизнес.

Анастасия

Дългокраката хубавица е избраница на Божидар Чорбаджийски. Защитникът стигна даже до националния тим, само че в последно време е пропуснат. Той обаче рита за хубави пари в полския първокласен " Стал " и надали доста му пука. Анастасия е модел с задължения по целия свят, поради които двамата са постоянно разграничени със седмици. Софиянката и Божидар са гаджета от 6 години - много време поради младостта им. Глезят се с почивки на екзотични места.

Футболистът е наследник на Бранко Чорбаджийски - фамозния водач, който преди време беше похитен с сътрудници в Судан. После стана част от държавния авиоотряд.

* Редът е случаен, изборът - сложен поради толкоз красиви българки.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР