Футболистката на Вени Дона Сърбинска коментира победата на своя тим

...
Футболистката на Вени Дона Сърбинска коментира победата на своя тим
Коментари Харесай

Вени Дона Сърбинска: Мисля, че помогнах на Локомотив в първия си официален мач за тима

Футболистката на Вени Дона Сърбинска разяснява успеха на своя отбор над в мач от 13-ия кръг на Swiss Capital League. Пловдивчанки се постановиха с 4:0, а самата Сърбинска вкара първото попадение в формалния си дебют за клуба. Тя засегна и тематиката за някогашния си тим Пирин Лейдис.

“Мисля, че помогнах на тима. Най-важна бе самата победа. Можехме още доста повече. Доволна съм от първия си формален мач. Щом съм желала да дойда тук, значи, че се усещам добре. Много по-добре от предишния отбор, него не желая да го разясня. Има единствено един предходен тим за мен и това е Спортика Благоевград. Пирин бе нещо, което не си очаквал да се случи, само че очевидно по този начин е трябвало да стане.

Забелязахме, че Етър не натиска в нахлуване. Предполагам, че и ние имаме заслуга, че не им позволихме да създадат това, което желаеха.

На НСА тима се вижда и си проличава, че е на високо равнище. Ще се опитаме и ще се пробваме да прекъснем превъзходството им. Но на всеки тим му би трябвало време, с цел да се построи и да доближи до равнището на НСА. Трябва време и самообладание.

Определено, в случай че екипът на националния тим за дами желае да се развива женския футбол по този начин, както е било преди, може да се стори. Могат доста млади девойки да се развиват, както и цялото първенство”, съобщи Сърбинска.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР