Футболистите, треньорите и феновете на Левски изпаднаха в луда еуфория

...
Футболистите, треньорите и феновете на Левски изпаднаха в луда еуфория
Коментари Харесай

Луда еуфория в Левски след отстраняването на Лудогорец

Футболистите, треньорите и почитателите на Левски изпаднаха в луда еуфория след отстраняването на Лудогорец и класирането за полуфиналите в шампионата за Купата на България.
 Снимка 470293
Източник:

" Сините " се оправиха с разградчани след осъществяване на дузпи - 6:5. В постоянното време срещата приключи 0:0, а в третата минута на добавеното време Милан Миятович избави углавен удар на Драгош Григоре.
 Снимка 470294
Източник:

При дузпите всички играчи на Левски осъществиха от бялата точка, до момента в който вторият виновник за " орлите " се споделяше Мавис Чибота.

Това провокира луда еуфория измежду всички на стадиона, която по-късно се придвижи и в съблекалнята. Футболистите бяха поздравени персонално от шефовете Павел Колев и Ивайло Петков.
 Снимка 470291
Източник:

Сред празнуващите бе и контузеният халф Филипе Нашимето. Португалецът изгледа срещата от журналистическата ложа и изживяваше прочувствено всеки момент от конфликта. Малко след последната дузпа той направи очевидец на празненствата Паулиньо, който е с тежък удар в главата и нямаше по какъв начин да участва на стадиона.

В съблекалнята се появи и различен от контузените - Симеон Славчев. Мони хвърли патериците и поздрави всеки един от съотборниците си.
 Снимка 470292
Източник:
 Снимка 470290
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР