Футболистите притежават бързи автомобили, радват се на обожанието на феновете

...
Футболистите притежават бързи автомобили, радват се на обожанието на феновете
Коментари Харесай

Кой притежава най-скъпата къща?

Футболистите имат бързи коли, радват се на обожанието на почитателите и имат къщи, в които сигурно ще желаете на надзърнете. Звезди като Дейвид Бекъм, Кристиано Роналдо и Лионел Меси са спечелили главозамайващи суми и не е изненадващо, че огромна част от големите им благосъстояния са вложени в техните додоме.

Но кой футболист може да се похвали с най-скъпата къща и какъв брой коства тя?

7. Франк Лампард
Франк Лампард има дом за 7 млн. паунда в Ешер, Съри, който се пробва да продаде. Колкото и да е прелестен този парцел в жанр Тюдор, той желае да се оттърве от него. Бившата звезда на Челси купи къщата през 2004 година, като брои за нея 4 млн. паунда. По това време той беше благоприятен за Елен Ривас. След раздялата им през 2012 година обаче той разгласи къщата за обмен. По всичко наподобява, че актуалната му половинка Кристин не желае да живее там, само че Франк към момента не може да откри покупател. Имението разполага с шест спални, три гаража, сауна, тенис на корт, външен плувен басейн с и лятна къща. За всички тези екстри той желае 7 млн. паунда, а до момента в който договорката се реализира Лампард я дава чартърен за 9000 паунда на месец.



Приблизителна стойност на парцела: 6,5 млн. паунда.

6. Джон Тери
През 2014 година Джон Тери продаде къщата си в Оксшот, Съри за невероятните 16 млн. паунда, регистрирайки облага от 10 млн. Но идната, която той купи, беше също толкона впечатляваща и безусловно в съседство с предходния му дом. Джон се реалокира да живее в имението на именития играч по голф Колин Монтгомъри против сумата от 4,35 млн. паунда, откакто в началото го беше наел. Имотът разполага със седем спални, шест бани, четири стаи за посетители и две за личния състав. Наскоро обаче, до момента в който някогашният бранител на Челси и брачната половинка му Тони бяха на отмора, къщата беше обрана. Задигнати бяха бижута и аксесоари на стойност 400 000 паунда, които по-късно бяха възобновени след арест на причинителите.



Приблизителна стойност на парцела: 7 млн. паунда.

5. Кристиано Роналдо
Подобно на множеството от най-известните поданици на Мадрид, Кристиано населява васивна къща в региона La Finca. Негова съседка там е Пенелопе Крус. Построена единствено на един етаж, постройката разполага със седем спални, осем бани и мини футболно игрище, където Роналдо може да демонстрира някои от триковете си на своя наследник Кристиано-младши. Португалският нападел има също лична трофейна стая и хубав плувен басей. Трапезарията е голяма и той даже има собствен готвач, който се гриши за менюто му. " Прекарвам съвсем половината ден тук, тъй като с цел да работя добре и да съм във форма, би трябвало и да си почивам добре ", съобщи Роналдо един път, говорейки за своя дом.



Приблизителна стойност на парцела: 8 млн. паунда

4. Кака
Бразилската легенда неотдавна се отдръпна от огромната игра. Той обаче към момента има дин от най-скъпите домове на футболисти. Кака е комшия на Роналдо в La Finca и закупи къщата си за 6,4 млн. паунда. Откакто се реалокира в Мейджър Лийг Сокър Кака отдава парцела си чартърен на Гарет Бейл против скромната сума от 16 000 паунда месечно и е малко евентуално уелсецът да му върне ключовете с ненаситност. Двуетажната постройка по дизайн на Хоакин Торес разполага със личен закрит басейн и фитнес зала, тъй че Гарет може да се поддържа във форма, до момента в който е отвън терена заради травма. Съотборникът му в Реал Мадрид Серхио Рамос е негов комшия. Дори старши треньорът Зинедин Зидан живее наоколо.



Приблизителна стойност на парцела: 9 млн. паунда

3. Лионел Меси
Той е един от най-великите футболисти за всички времена, което значи, че има потребност от специфичен дом. Неговата галактическа еко къща, издигната от архитекта Луис Гаридо през предходната година, излезе на аржентинеца 6,2 млн. $. Кръглата постройка, наподобяваща на футболна топка, е с повърхност 1500 кв. метра и е издигната върху терен, разграничен на две, съвсем като футболно игрище. Меси има и други къщи в Испания и Аржентина, само че тази, несъмнено, е ногавата горделивост и наслада.



Приблизителна стойност на парцела: 10 млн. паунда

2. Уейн Рууни
Понастоящем той строи мега имения за 20 млн. паунда, което скоро ще го сложи по-високо в листата. Но за момента британският нападател и брачната половинка му Колийн живеят в дом за 5 млн. паунда в Престбъри, Чешир, който са построили напряко от нулата. Когато купиха имота от 20 акра, те унищожиха намиращата се там къща с пет спални и подвигнаха нова на нейно място. Триетажното имения има плувен басейн, фитнес зала и джакузи, а Уейн даже построи футболно игрище с действителни размери, с цел да може да играе със своите другари, и кино салон.



Приблизителна стойност на парцела: 12 млн. пауна

1. Дейвид Бекъм



Футболната икона има положение от 339 млн. паунда и може да има всяка къща, която ir изиска. Ето за какво не е изненада, че някогашната звезда на Манчестър Юнайтед е на върха на тази своебразна ранглиста със своята зашеметяваща лондонска къща. Купена за невероятните 31,5 млн. паунда през 2013 година, семейство Бекъм влага в ремонтни действия още 8 млн. през идващите три години. Красивата къща разполага с осем спални, зала за игри, фитнес, спа център и даже фешън подиум поради работата на Виктория като дизайнер. Техни съседи са Роби Уилямс, Саймън Кауъл и Елтън Джон, тъй че Дейвид е в добра компания.



Приблизителна цена на парцела: 39,5 млн. паунда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР