Футболистите от китайския национален отбор по футбол за мъже завършиха

...
Футболистите от китайския национален отбор по футбол за мъже завършиха
Коментари Харесай

Всички китайски национали са с отрицателни проби за COVID-19

Футболистите от китайския народен тим по футбол за мъже приключиха 14-дневния карантинен интервал и са се прибрали по клубовете си, откакто предишния месец се прибраха от лагер в Дубай.

Агенция Синхуа оповестява, че играчите са били изолирани за две седмици, след което всички играчи са минали тест за съществуването на вируса COVID-19, а инспекциите са негативни. Отборът от 25 индивида беше в изолираност в хотел в Саня от 23-и март, когато се прибра от арабското кралство. От през днешния ден те са свободни да се приберат в клубовете си.

"Всички играчи от нашия тим се тестваха, откакто дойдоха от Дубай в Саня и резултатите са отрицателни. В неделя направихме още веднъж проби за ковид и те още веднъж са негативни, се споделя в известие на щаба на тима.

През януари Китай взе решение да отсрочи началото на шампионата, а също по този начин и забрани на чужденците да се прибират. Първоначално концепцията беше Суперлигата да започва на 18-и април, само че още веднъж беше отсрочено това желание. Някои локални клубни тимове, които нямат чужденци, възобновиха тренировки при закрити порти, оповестява още Синхуа.

Отборът на Гиджу Хънфън, където е българският треньор Здравко Здравков, продължава подготовката си без легионерите. Началото на китайското състезание по стратегия беше за 22-и февруари.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР