Футболистите на Шотландия изостават генетично от съперниците си. Смущаващото твърдение

...
Футболистите на Шотландия изостават генетично от съперниците си. Смущаващото твърдение
Коментари Харесай

Селекционерът на Шотландия: Изоставаме генетично

Футболистите на Шотландия изостават генетично от противниците си. Смущаващото изказване направи селекционерът на отбора Гордън Страхан. Шотландците не съумяха да стигнат до плейофите за международното състезание в Русия следващата година, откакто приключиха 2:2 против Словения в последния си мач. Евентуална победа в Любляна щеше да трансформира тима в един от осемте най-хубави втори, само че в последна сметка мястото бе заето от Словакия.

" Трябваше да подберем играчи, които да се борят с растежа и силата на противниците - разяснява Страхан. - Това несъмнено е проблем за нас, тъй като ни се постановяваше да се борим крепко за всяка топка ".

Специалистът бе безапелационен, че всичко опира до генетика. " В последната акция ние бяхме вторият най-нисък състав след Испания . Може би би трябвало да съберем огромни дами с огромни мъже и да забележим какво можем да създадем ".

Титулярите на Шотландия против Словения бяха приблизително с 3 сантиметра по-ниски от съперниците. " Никой не може да ме убеди, като се изключи един футболист те са по-технични от нас. Във физическо отношение обаче отстъпвахме доста. Можем да се борим, да водиме война и да бъдем непримирими, само че това изисква големи старания ".

60-годишният Страхан похвали своите избраници. " Те дадоха всички от себе си. В последна сметка отстъпиха единствено по голова разлика на Словакия, която е отличен тим. Сега не е моментът да обсъждаме моето бъдеще. "

Интересното е, че артикул на сходен генетичен състезателен план е някогашната звезда от НБА Яо Мин . Появата на 229-сантиметровият баскетболист е планувано от висшите китайски управляващи, които срещнали родителите му и ги окуражили да основат семейство. Баща му бил висок 202 сантиметра, а майка му - 188.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР