Футболистите на Шалке'04 ще напуснат терена в утрешния мач за

...
Футболистите на Шалке'04 ще напуснат терена в утрешния мач за
Коментари Харесай

Шалке'04 заплашва с протест срещу Байерн

Футболистите на Шалке'04 ще изоставен терена в утрешния мач за Купата на Германия против Байерн (Мюнхен), в случай че почитателите още веднъж повдигнат същите нападателни и обидни банери против притежателя на Хофенхайм Дитмар Хоп.

Както е известно, гостуващата аудитория на баварците по този метод приключи за малко срещата от шампионата, когато техният отбор гостуваше точно на Хофенхайм. Макар и Байерн да завоюва с 6:0, двата тима в продължение на 13 минути действително не играха в символ на митинг. Подобни начинания сътвориха проблеми на още три мача от кръга.

''Ако сходни проблеми ескалират и на “Фелтинс Арена” на следващия ден в мача за Купата с Байерн, както и в случай че се случат и на нашите последващи мачове в шампионата или за Купата, ние ще напуснем терена, без значение какъв брой време от мача е минало, какъв е резултатът или какви са другите условия на терена, се споделя в изказване на клуба.

''Ние като управление продължаваме диалозите с разнообразни фен-групи и им показахме ясната си концепция и виждане, че не толерираме сходно държание, се споделя още в известието на Шалке.

В контраст на държанието на Шалке, самият Дитмар Хоп отхвърля какъвто и да е разговор и не желае да има контакти с почитатели или техните представители.

''Не виждам за какво би трябвало да споделям и да диря път с хора, които ме наскърбяват, само че аз не съм им направил в никакъв случай нищо неприятно. След толкоз време с Хофенхайм, те се сетиха в този момент, че не им одобрявам. Нямам причина да диря консенсус, откакто аз не съм предизвикал тяхното отношение по никакъв метод, споделя Дитмар Хоп на страницата на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР