Футболистите на ОФК Несебър проведоха първа зимна тренировка през 2024

...
Футболистите на ОФК Несебър проведоха първа зимна тренировка през 2024
Коментари Харесай

Несебър започна подготовка с 27 фубтолисти

Футболистите на ОФК Несебър организираха първа зимна подготовка през 2024 година на клубната база. В наличието на президента Недялко Москов старши треньорът Николай Жечев изведе на занятие 27 футболисти.

До момента новите попълнения са: нападателят Христо Георгиев, който идва от Черноморец Бургас, офанзивният халф Стоянчо Велинов (Република Северна Македония), носил екипа на Черноморец Бургас,
бранителят Пламен Димов, играл в Левски, Ботев Пловдив, Черноморец, Черно море. До няколко дни ще реши дали Димов дефинитивно ще остане в Несебър, или ще одобри друга оферта.

Централен нападател от Полша ще изкара експериментален интервал, след което треньорското управление ще реши дали да го задържи.

Към този миг има и един напуснал футболист. Това е Николай Дросев, който отпътува на експериментален интервал в водача във Втора лига Септември София.

Първата контрола на водача в Югоизточната Трета лига е на 20 януари против Нефтохимик и ще се състои в Несебър. До тогава в идващите девет дни футболистите ще упражняват, като ще има и дни с двуразови занимания.

" Делфините " ще бъдат подложени и на функционални проби до първата контрола, с цел да бъде тествано положението им след зимната пауза.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР