Футболистите на Манчестър Сити трябва да изиграят мача на живота

...
Футболистите на Манчестър Сити трябва да изиграят мача на живота
Коментари Харесай

Гари Невил: Футболистите на Манчестър Сити трябва да изиграят мача на живота си срещу Реал Мадрид

Футболистите на Манчестър Сити би трябвало да изиграят мача на живота си през днешния ден, в случай че желаят да отстранят Реал Мадрид и да играят за втора поредна година на край в Шампионската лига, сигурен е анализаторът на Скай Спортс - Гари Невил. Бившият британски национал е безапелационен, че испанците са най-опасният тим в този шампионат и са на това равнище поради опит, трупан с десетилетия.

"На Манчестър Сити им следва голям мач. Съперник е Реал Мадрид и това наподобява от ден на ден и повече като дуел за купа в тежка категория на професионалния бокс. Веднъж на няколко години виждаме поход към финала, сходен на този на Реал Мадрид - исторически мощен тим, който просто не се предава. Те към този момент бяха отвън шампионата с единия крайник на няколко пъти (срещу ПСЖ, Челси и в този момент против Сити), само че отхвърлят да изгубят. Мисля си, че Пеп го е боязън най-вече от това ", съобщи Невил за Скай Спортс.

"Колкото и добре да играят Сити, какъвто и футбол да покажат, без значение какъв брой дълго владеят топката, против тях в сряда ще излезе един доста рисков звяр. Той в никакъв случай не се предава, в никакъв случай не стопира и няма почивни дни. Ето това ги чака. И до момента в който Ливърпул се нуждаеше единствено от гол против Виляреал, то футболистите на Сити би трябвало да изиграят мача на живота си на Бернабеу.

"Този дуел ще окаже голямо въздействие на остатъка от сезона за Сити. Ако отпаднат в сряда, това ще ги изцеди душевен, тъй като тяхната огромна цел, на Пеп Гуардиола огромната цел е да завоюват този трофей. Чака ги доста, доста значим мач.

"Лично моето мнение е, че Сити ще продължи напред. Никога обаче не бих отписал Реал Мадрид поради изключителната резистентност, която демонстрират футболистите на този тим. Те изглеждаха завършили тотално на Етихад, където Сити можеше да наниже три, четири, пет или даже шест гола. Този клуб има нещо особено, което Сити го няма - духът на Шампионската лига. На тях към момента им е мъчно в този шампионат, а почитателите занапред привикват с триумфите на това равнище.

"Загубата против Челси предходната година може да ги стимулира, само че против Реал Мадрид те ще нуждаят от всичко и даже повече. Успяха да го създадат против Атлетико, само че против Реал борбата ще бъде на кръв.

"За мен Сити е любимец, тъй като съм уверен, че ще вкарат голове на Бернабеу. Челси го направи, а Сити играе даже по-добре. Подават си чудесно, а когато го вършат против тим, повлечен в офанзива от почитателите си, те няма по какъв начин да нямат положения. В това отношение разликата може да бъде направена от Кевин Де Бройне. В първия дуел той бе необикновен, само че ще би трябвало да играе по този начин и в реванша. Това е неговият миг.

"Де Бройне постоянно е бил почитан и обичан от всички във Висшата лига. Наслада е да го гледаш, само че в Шампионската лига би трябвало да вдигне още едно равнище. Трябва да означи победния гол на Бернабеу и дефинитивно да се утвърди като гений от най-високо равнище. Това в действителност е неговият миг ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР