Футболистите на Ливърпул са в страхотна серия и са длъжни

...
Футболистите на Ливърпул са в страхотна серия и са длъжни
Коментари Харесай

Александър-Арнолд: Длъжни сме да продължим серията, ако искаме титлата

Футболистите на Ливърпул са в страхотна серия и са длъжни да я продължат, в случай че желаят да се приближат до броя точки от предходната година и вероятно до трофея от британското състезание, съобщи Трент Александър-Арнолд след успеха с 3:1 против Манчестър Сити в неделя.

" Намираме се в добра форма и отлична серия. Все още сме непобедени и задачата ни е това да си остане по този начин. Просто желаеме да продължаваме да печелим точки. У дома имаме преимущество с почитателите ни, тъй че на “Анфийлд” сме просто длъжни да бъдем безкомпромисни и да печелим ", сподели десният бек на Ливърпул за “Скай Спортс”.

" Дано успеем да задържим импулса от тази победа. Няма значение с каква настройка ще влизат идващите ни противници в мачовете. Ние би трябвало да бъдем съсредоточени върху нашата игра и да печелим допустимо най-вече точки.

Liverpool soar 8 points clear in England after 12 games following a 3-1 win against Manchester City.

Will this be their season in the Premier League? #UCL pic.twitter.com/bQExwxr24Y
— UEFA Champions League (@ChampionsLeague) 10 ноември 2019 година
Hello Pep, how many teams are sandwiched between Liverpool and Manchester City? pic.twitter.com/0Ce4mYbgHT
— corner taken quickly (@ThoseScouseLads) 10 ноември 2019 година " Миналата година го направихме и не беше задоволително, тъй че още веднъж би трябвало да се доближим до тази цифра и се надявам този път да спечелим трофея. Все още обаче е прекомерно рано да приказвам за това. Сезонът е доста дълъг ".

Робъртсън добави: " Продължаваме мач за мач, колкото и скучно да звучи това. Феновете несъмнено желаят да чуят нещо друго, само че нашата философия е такава. Проработи предходната година, продължава да работи и през тази. Бихме Сити вкъщи и това е добре, само че има още доста мачове. По принцип най-трудните интервали са след паузата за национални тимове и към Коледа, а това занапред следва ".
Бековете на Ливърпул изиграха нов страховит мач и двамата дружно построиха офанзивата за гола на Мохамед Салах за 2:0.

FT: Liverpool 3-1 Manchester City.

WE'VE DONE IT! pic.twitter.com/Z7RkLxKbF7
— Anfield Watch (@AnfieldWatch) 10 ноември 2019 година " Трент ми подаде диагонален пас по конец и даже имах малко пространство пред себе си. Видях Боби и Мо в две разнообразни положителни обстановки и се веселя, че съумях да намеря един от тях. Страхотно е, че Мо вкара. Днес бяхме доста мощни и си заслужихме успеха ", сподели още шотландецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР