Футболистите на Левски са се заели да променят решението на

...
Футболистите на Левски са се заели да променят решението на
Коментари Харесай

Футболистите на Левки искат Валери Божинов да се откаже от футбола

Футболистите на Левски са се заели да трансформират решението на Валери Божинов и да го накарат да им стане началник. Както е известно, Наско Сираков бе безапелационен, че желае той да продължи на Герена, само че в друга роля. 

Самият деец обаче не може да вземе едно от най-тежките решения в кариерата си – да я приключи, написа в. Мач Телеграф. 

Останалите играчи обаче са безапелационни, че ще се усещат по-добре, в случай че той заеме някакъв пост при " сините " и продължи да бъде до тях в съблекалнята.

Ролята на Валери на терена през предишното състезание бе съвсем нулева, само че за сметка на това има голямо въздействие след съотборниците си. Той даже е взел компактно под крилото си двама от тях – Марин Петков и Здравко Димитров. 

Запознати настояват също, че той е помагал не на един или двама със заеми в най-тежките моменти при забавянето на заплатите. На този стадий обаче Наско Сираков към момента не е провел формален диалог с него, на който двамата да обсъдят бъдещата роля на Валери, както и финансовите параметри по нея. 

На Герена нямат към момента и оферти към трениращите с тима Христофор Хубчев и Томислав Папазов.

В момента шефовете на сините са се насочили към завършването на диалозите с нови спонсори, които може и да дават малко, само че ще облекчат съществено финансовото състояние на клуба. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР