Футболистите на Черно море преминаха задължителните медицински и функционални изследвания

...
Футболистите на Черно море преминаха задължителните медицински и функционални изследвания
Коментари Харесай

Черно море търси противници за две контроли

Футболистите на Черно море минаха наложителните медицински и функционални проучвания преди старта на подготовката за пролетния полусезон, оповестиха от варненския клуб.

Вчера и през днешния ден преди обед през спортния диспансер минаха съвсем всички футболисти, на които с изключение на инспекция на здравословното и физическото положение, бе направена и кръвна картина.

Черно море стартира зимната си подготовка на 8 януари. Първата подготовка на отбора е на следващия ден от 14.00 часа на стадион Тича ".

" Моряците " ще се готвят напълно в крайморския град, като до подновяването на шампионата треньорът Илиан Илиев възнамерява отборът да изиграе 8 контроли.

Първият спаринг на Черно море ще е на 19 януари против втородивизионния Добруджа. Три дни по-късно - 22 януари, варненци ще срещнат тима на Лудогорец II, а на 29-и ще играят против Черноморец Балчик.

На 9 февруари " моряците " ще проведат две контролни срещи - против Созопол и Дунав Русе. Последната инспекция преди мачовете от efbet Лига е на 12 февруари против тима на Добруджа.

Търсят се противници за 26/27 януари и 2/3 февруари.

фотография: chernomorepfc.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР