Футболистите на Ботев (Пловдив) и националния отбор на България Тодор

...
Футболистите на Ботев (Пловдив) и националния отбор на България Тодор
Коментари Харесай

Тодор Неделев и Кристиан Димитров се присъединиха към лагера на Ботев във Велинград

Футболистите на Ботев (Пловдив) и националния тим на България Тодор Неделев и Кристиан Димитров се включиха в подготвителния лагер на своите съотборници във Велинград.

След едвам шестдневна отмора след присъединяване си в европейските квалификации с държавния отбор, двамата се причислиха към " жълто-черните " в курортния град.

При идването си в неделя вечер Неделев и Димитров бяха посрещнати персонално от треньора Желко Петрович, който ги приветства с добре пристигнали, а на идната заран направиха първо занятие с тима от началото на лятната подготовка.

След идването на Тошко и Кристиан групата на Ботев на лагера във Велинград нарастна на 25 състезатели (22 полеви и 3 вратари). Понеделник е първият ден от лагера, в който безусловно всички в състава са изцяло здрави и разполагаем на треньора.

В разнообразни интервали по време на първата седмица от престоя във Велинград на омекотен режим се подготвяха Кристиан Добрев, Антон Карачанаков, вратарят Янко Георгиев, както и претърпелите неотдавна интервенции Васил Шопов и Димитър Тонев.

С дълготрайни контузии в Пловдив са трима играчи на Ботев - Джонатан Перейра, Атанас Зехиров и юношата Иван Василев.

Снимка: botevplovdiv.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР