Футболистите на Борусия (Дортмунд) бяха освиркани по време на Общото

...
Футболистите на Борусия (Дортмунд) бяха освиркани по време на Общото
Коментари Харесай

Тежки мигове за играчите на Дортмунд днес

Футболистите на Борусия (Дортмунд) бяха освиркани по време на Общото заседание на клуба през днешния ден. Част от играчите участваха на сбирката и бяха посрещнати както с овации, по този начин и с ругатни. Феновете са недоволни от слабите резултати на тима в Бундеслигата. В петък “жълто-черните” за малко да изгубят вкъщи от последния в класирането Падерборн 07 (3:3), а преди този момент бяха разрушени от Байерн (Мюнхен).

Whistles for BVB‘s team at the members meeting. Via @fluestertweets pic.twitter.com/de2DdR6HlU
— German Football Daily (@GERFootDaily) November 24, 2019
Изпълнителният шеф Ханс-Йоахим Ватцке признава за проблемите в играта на отбора, само че не приема неприятното поведение на част от ентусиастите. “Всеки, който твърди, че е почитател на Борусия, само че в това време чества при головете на противника, няма място при нас и би трябвало да се маха”, съобщи босът.

След това той непосредствено се обърна към играчите: “Ние сме Борусия (Дортмунд), би трябвало да осъзнаете това. Стягайте се (…) Старайте се да показвате това, което се чака от футболист на клуба.”

Ватцке удостовери, че на този стадий Люсиен Фавър няма да бъде освобождаван от треньорския пост, само че бъдещето му зависи от идващите няколко мача, като шефът подчертава на идните през новата седмица конфликти с Барселона и Херта (Берлин).

Ватцке регистрира като неточност и това, че клубът не е взел още един централен нападател през лятото.  Люсиен Фавр за момента остава треньор на Борусия (Дортмунд)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР