Футболистите на Борнемут сложиха край на практиката да коленичат преди

...
Футболистите на Борнемут сложиха край на практиката да коленичат преди
Коментари Харесай

Нов удар по Black lives matter - цял отбор спира да коленичи

Футболистите на Борнемут сложиха завършек на практиката да коленичат преди мачове от Чемпиъншип. Капитанът Стийв Куук изясни, че този жест в поддръжка на слогъна Black lives matter към този момент не значи толкоз доста в борбата с расизма и дискриминирането.

"Борбата против всички типове на дискриминация и стремежът към постигане на равнопоставеност за всички са доста значими неща за всички в тима ", споделя Куук в изказване на формалния уеб страница на клуба преди днешния дуел против Куийнс Парк Рейнджърс.

"За нас обаче това е доста повече от един жест, който към този момент наподобява лишен от смисъл. Той няма резултата, който имаше преди девет месеца. Всеки един от нас се старае да бъде модел за подражателство на и отвън терена, само че ние се нуждаем и от поддръжка от обществените мрежи и институциите. Искаме да забележим повече каузи, в сравнение с жестове ", добавя той.

Дни по-рано идентично мнение изрази крилото на Кристъл Палас - Вилфрид Заха, а предходната седмица и футболистите на Брентфорд стопираха да коленичат.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР