Футболистите на Байерн Мюнхен се готвят за гостуване на отбора,

...
Футболистите на Байерн Мюнхен се готвят за гостуване на отбора,
Коментари Харесай

Кимих иска подобаваща реакция от Байерн след отпадането за Купата

Футболистите на Байерн Мюнхен се готвят за посещение на тима, който ги в профил в шампионата за Купата на Германия – Фрайбург. Тимът записа първата си победа в Мюнхен за Купата, а в събота ще бъде хазаин против Байерн в срещата от 27-ия кръг на Бундеслигата.

„ Трябва да върнем страстите на терена допустимо най-бързо. Треньорската промяна в никакъв случай не е добър знак, тъй като значи, че не сме се представяли добре. Надявам се да забележим подобаваща реакция. Не приказвам за техническите аспекти, а за страстите и пристрастеността на терена “, съобщи футболистът на първенците Йозуа Кимих, представен от организация „ Ройтерс “.

Байерн Мюнхен излезе на първата позиция във краткотрайното класиране с 55 точки, а Фрайбург е четвърти с 47 в актива си.

В събота ще се срещнат още Борусия Дортмунд и Унион Берлин, който са втори и трети в подреждането, надлежно с 53 и 51 точки.

„ Остава ни единствено още едно значимо съревнование, само че не би трябвало да позволяваме показване като това в Мюнхен през предходната седмица или против Република България Лайпциг за Купата “, сподели старши треньорът на Борусия Един Терзич, чийто отбор също отпадна от шампионата.

„ Мачът с Унион несъмнено е сложна задача, само че сме подготвени да си вземем поука от грешките си “, увери Терзич.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Кремена Младенова
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР