Футболистите на Барселона не бяха никак доволно от състоянието на

...
Футболистите на Барселона не бяха никак доволно от състоянието на
Коментари Харесай

В Барса мрънкат от терена: Все едно играхме на плажа

Футболистите на Барселона не бяха по никакъв начин предостатъчно от положението на терена на стадиона на Валядолид - “Хосе Сорийя”. Шампионите записаха втората си победа за сезона, печелейки гостуването си в Кастийя и Леон с минималното 1:0, а след края на мача играчите на “лос кулес” всеобщо се оплакаха от тревното покритие на оборудването.

“Беше срамно, че играем на трева в сходно положение. Имаше огромен риск от травми за всички нас”, безапелационен бе Жерард Пике. Централният бранител на каталунците записа своята среща №300 в Примера дивисион при снощния триумф.

Серхио Бускетс също не бе по никакъв начин удовлетворен от игрището на Валядолид и направи още по-крайно съпоставяне. “Беше доста мъчно да играем на сходна трева. Не е обикновено в най-хубавото състезание в света да има сходни случки. На някои места теренът бе все едно сме на плажа”, показа халфът на първенците.

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде пък бе малко по-мек в изявленията си и изрази вяра, че макар ужасяващото положение на тревата, от Валядолид евентуално са създали всичко по силите си, с цел да приведат игрището в съответен тип. Примера дивисион 2 кръг, събота 25 август  Валядолид 0:1краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР