Футболистите на Арсенал са решени да изкупят вината за загубата

...
Футболистите на Арсенал са решени да изкупят вината за загубата
Коментари Харесай

Артета: Има неща, които трябва да правим много по-добре

Футболистите на Арсенал са решени да изкупят виновността за загубата си от Уест Хям с 1:3 в шампионата за Купата на лигата в сряда, когато се изправят против Нюкасъл във Висшата лига, сподели мениджърът Микел Артета.

Арсенал отпадна от шампионата в четвъртия кръг, до момента в който Нюкасъл реализира впечатляваща победа с 3:0 над Манчестър Юнайтед на " Олд Трафорд " в сряда.

" Артилеристите ", които са втори в класирането във Висшата лига на две точки от противника си от Лондон Тотнъм, гостува на " Сейнт Джеймс Парк " в събота.

" Всеки път, когато допуснеш загуба, са нужни няколко дни, с цел да го преодолееш, само че в този момент сме изцяло съсредоточени върху мача с Нюкасъл. Има неща, които би трябвало да вършим доста по-добре, изключително по какъв начин да се борим и да означаваме голове. Не мисля, че резултатът отразява играта въобще, само че трябваше да се оправим доста по-добре. Трябва да поддържаме стандартите си на оптимално равнище, с цел да продължим да печелим ", разяснява Артета пред медиите.

Тъй като Тотнъм играят чак в понеделник, Арсенал, дружно с третия Манчестър Сити и Ливърпул на четвъртото място, имат късмет да се изкачат до върха.

Артета сподели, че срещата на " Сейнт Джеймс Парк " би била добър тест за вицешампионите от предишния сезон.

" Искаш постоянно да играеш при такава страхотна атмосфера. Привилегия е да излезем на този стадион. Трябва да се възползваме от момента и да му се насладим. Там ще има невероятна футболна атмосфера ", добави мениджърът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР