Футболисти и други спортисти, военни, Нешка Робева, Въргала...Това са хората,

...
Футболисти и други спортисти, военни, Нешка Робева, Въргала...Това са хората,
Коментари Харесай

Футболисти, разузнавач, контраадмирал, Нешка Робева и Въргала. Те ще борят джендъра

Футболисти и други спортисти, военни, Нешка Робева, Въргала...

Това са хората, които ще борят " джендър идеологията ", която съгласно социалистите пълзи в българските учебни заведения. Те влизат в граждански инициативен комитет, който съгласно закона за директното допитване може да инициира народен референдум - в тази ситуация, както стана ясно, против " джендъра " в просветителната система.

Инициативният комитет, отново съгласно закона, може да се състои от 5 до 15 души.

Ето какво имаме все още, съгласно периодическия доклад на идеолога на референдума Корнелия Нинова - във фейсбук страниицата й:

Героят от Съединени американски щати `94 Емил Костадинов. В момента Костадинов е вицепрезидента на Българския футболен съюз.

" Приех поканата заради няколко аргументи – аз съм източноправославен християнин и не трябва да позволим християнските полезности да бъдат нарушени ", аргументира се той пред спортната секция на уеб страницата " Блиц ".

В листата има още един " национал " - селекционерът на юношите Ангел Стойков.

Там е и световният първенец по повдигане на тежести Златан Ванев, който през 2019 година в своя акция от партията на Костадин Костадинов дефинират като " един от " Възраждане ".

Както и бившият ректор на Национална спортна академия проф. Светослав Иванов.

Нне липсват и лицата " с пагон ", като:

Бригаден военачалник Стефан Стефанов, някогашен заместник-директор на военното разузнаване и ръководител на столичната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса и контраадмирал Петър Странчевски.

В комитета е и един от юристите на българските медици в Либия - Владимир Шейтанов.

Без изненада, там е и бившата треньорка по художествена гимнастика Нешка Робева.

А от през вчерашния ден - и комикът Владислав Карамфилов, по-известен като Влади Въргала.

" Инициативният комитет е отворен " - зове Нинова. А под постовете й не липсват и радостни мнения като: Какво значи " джендър идеология " и тя тук с нас в стаята ли е?

Сега въпросният комитет би трябвало да събере стотици хиляди подписи на пълнолетни жители с изборни права, като се " надпреварва " в тази си активност с други два, иницииращи всенародно допитване - едните не желаят еврото, а другите желаят президентска република. Народното заседание приема решение за производство на народен референдум, когато това е поискано от предприемчив комитет с подписка, съдържаща подписите на не по-малко от 400 000 български жители с изборни права.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР