Футболистът на ЦСКА - Станислав Шопов, благодари на всички фенове

...
Футболистът на ЦСКА - Станислав Шопов, благодари на всички фенове
Коментари Харесай

Шопов: Момчета от Левски са разочаровани, че не са играли срещу Лудогорец

Футболистът на ЦСКА - Станислав Шопов, благодари на всички почитатели на тима и призна, че тимът е защитил достойнството си при триумфа с 2:0 над Левски. Въпреки успеха, " алените " останаха на второто място в крайното класиране, откакто Лудогорец победи с минималното 1:0 Черно море във Варна.

" Благодаря на всички почитатели, които пристигнаха на стадиона. Победата е поради тях и поради самите нас. Бяхме сюрпризирани от състава, с който излезе Левски против нас. Очаквахме същия състав, както против Лудогорец, а взеха решение да излязат по тотално друг метод, само че ние ги победихме и сме горди от самите нас. Защитихме достойнството си ", разяснява Шопов.

" Говорих с едно-две момчета от техния състав и те споделиха, че са разочаровани, тъй като не са играли предния мач против Лудогорец. Знаете какъв е зарядът на тези мачове и всеки футболист желае да играе в тях “, добави футболистът на ЦСКА.

„ Няма да се оправдаваме и другата година още веднъж ще се борим. Вярвам, че можем да пробием в евротурнирите ", сподели още Шопов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР